WIA-verzekeringen
Zo voorkomt u financiële problemen bij langdurig zieke medewerkers en toont u goed werkgeverschap

WIA-verzekering

Zo regelt u het inkomen van uw werknemers bij arbeidsongeschiktheid

Een medewerker is arbeidsongeschikt als hij of zij, na 2 jaar ziekte, niet goed meer kan werken. Dat kan komen door ziekte of door een ongeval. Wanneer uw medewerker (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, heeft dat veel invloed op het inkomen. Om deze inkomensterugval op te vangen, biedt Avéro Achmea diverse opties. Met een WIA-verzekering voorkomt u financiële problemen bij arbeidsongeschikte medewerkers en toont u goed werkgeverschap.

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. De adviseur kent uw bedrijf en uw bedrijfsrisico’s. Zo bent u verzekerd van een goed advies. 

De WIA-verzekeringen en -diensten

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

Bekijk de informatiedocumenten

De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen.

Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders

Downloads en voorwaarden

Bekijk hier de downloads en voorwaarden van de WIA verzekeringen.

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.