Adviseur in gesprek met relatie

Avéro Achmea Disclaimer

Disclaimer

Staan er fouten op de site?
Wij hebben de informatie op deze website met veel zorg opgesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze website altijd veranderen. Uw en onze rechten en verplichtingen staan in de polisvoorwaarden. Staat hierin wat anders dan op deze website? Dan gelden de polisvoorwaarden.

Doet de website het niet (goed)? 
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Ons doel is dat al onze bezoekers de informatie goed kunnen zien. Doet de website het niet (goed)? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet.

Wat als u ons een e-mail stuurt? 
Krijgen wij uw e-mail niet op tijd? Of verwerken wij de e-mail niet op tijd? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor andere berichten die u ons elektronisch stuurt.

Verwijzen wij naar andere websites?
Verwijzen wij op onze website of ergens anders naar andere websites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Heeft u verlies door koersverschillen? 
En komt dat door ideeën die u van ons kreeg? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.