Adviseur geeft advies over VvE verzekeringen aan relaties

VvE verzekeringen

Deze verzekeringen dekken in 1 keer de belangrijkste schaderisico’s van uw VvE 

VvE verzekeringen

Dekt de schaderisico’s en aansprakelijkheden van uw VvE

  • U kiest zelf welke risico’s u verzekert
  • Het VvE Zekerplan: de belangrijkste VvE verzekeringen in 1 pakket
  • U krijgt tot 10% pakketkorting als u meerdere verzekeringen binnen dit pakket sluit.

Onze VvE verzekeringen in het kort 

Als VvE (Vereniging van Eigenaren) bent u verantwoordelijk voor het beheer van uw gebouw. Dus wilt u de garantie dat het gebouw en zijn bewoners beschermd zijn bij schade. Voor iedere VvE is een aantal verzekeringen verplicht. Denk aan de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Maar andere VvE verzekeringen zijn, afhankelijk van uw situatie, ook belangrijk. De VvE verzekeringen van Avéro Achmea, die samen het VvE Zekerplan vormen, dekken in 1 keer uw belangrijkste schaderisico’s. 

Stel uw verzekeringspakket op maat samen met het VvE Zekerplan

Het verzekeringspakket VvE Zekerplan biedt administratief gemak en bespaart tijd en geld. U stelt het op maat samen en kiest daarbij uit 5 verzekeringen voor uw VvE. Hiermee voorkomt u dubbele dekkingen. Naast meer zekerheid en een optimale dekking, profiteert u bij het afsluiten van meerdere onderdelen van maximaal 10% pakketkorting.

Het VvE Zekerplan bestaat uit 5 VvE verzekeringen

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Bekijk de voorwaarden VvE verzekeringen Zekerplan of neem contact op met uw adviseur.

Alle voorwaarden

Wat u nog meer moet weten over de VvE verzekeringen

Veelgestelde vragen over de VvE verzekeringen

Kan ik alleen het gebouw verzekeren?

De basisdekking van het VvE Zekerplan is een verzekering voor het gebouw en de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen zijn wettelijk verplicht voor een VvE. U kunt de Opstalverzekering VvE dus niet los afsluiten.

Hoe kan ik de premie van VvE verzekeringen berekenen?

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. Hij of zij kan voor u de premie berekenen. Vind hier uw adviseur.

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.