Schadeverzekeringen

Onze schadeverzekeringen voor u op een rij

Schadeverzekeringen

Overzicht van alle schadeverzekeringen

  • Beschermt tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende risico's
  • U kiest zelf welke risico's u verzekert
  • Profiteer van pakketkorting

Onze schadeverzekeringen in het kort 

Ondernemen is risico’s nemen. En sommige risico’s kunnen leiden tot grote schade en hoge kosten. Denk aan brand of aan de juridische kosten van een conflict. De continuïteit van uw bedrijf kan zelfs in gevaar komen. Gelukkig beschermen onze schadeverzekeringen u tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende risico’s. Samen met uw adviseur stelt u uw verzekeringspakket op maat samen. U kiest zelf welke risico’s u verzekert.

Het Zaken Zekerplan bestaat uit 6 rubrieken

De belangrijkste zakelijke schadeverzekeringen in 1 pakket

Het VvE Zekerplan bestaat uit 5 verzekeringen

De belangrijkste VvE schadeverzekeringen in 1 pakket

Onze agrarische verzekeringen

Ontdek onze oplossingen voor agrarische ondernemers 

Overige schadeverzekeringen

Wat u nog meer moet weten over onze schadeverzekeringen

Veelgestelde vragen over onze schadeverzekeringen

Wat is een schadeverzekering?

Een schadeverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende risico’s. Tegen betaling van een premie krijgt u van de verzekeraar een schade uitkering bij een verzekerde schadegebeurtenis.

Welke schadeverzekeringen voor een eigen bedrijf zijn verplicht?

Er is geen enkele bedrijfsverzekering vooraf verplicht. Afhankelijk van het bezit zijn sommige verzekeringen wel verplicht. Bijvoorbeeld een autoverzekering als u in het bezit bent van een auto. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie. Zo bent u verzekerd van een goed advies.

Welke schadeverzekeringen zijn er?

Wat verzekert een schadeverzekering?

Met een schadeverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende risico’s. Samen met uw adviseur stelt u uw verzekeringspakket op maat samen. U kiest zelf welke risico’s u verzekert. Zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt. Een verzekeringspakket biedt niet alleen meer zekerheid en een optimale dekking. 

Welke schadeverzekering kan ik als zzp'er afsluiten?

Als zelfstandig ondernemer neemt u soms risico’s die grote gevolgen kunnen hebben. Met een schadeverzekering uit het Zaken Zekerplan bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende risico’s. Welk risico u verzekert, is afhankelijk van uw bezit en bedrijfsactiviteit. De door zzp’ers meest gekozen schadeverzekeringen zijn een aansprakelijkheidsverzekering en een personen- en/of bestelautoverzekering. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie. Zo bent u verzekerd van een goed advies.

Hoe kan ik een schadeverzekering afsluiten?

Al onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijke adviseur. De adviseur kent uw bedrijf, uw bedrijfsrisico’s en uw persoonlijke situatie. Zo bent u verzekerd van een goed advies.

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.