Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Overzicht van alle bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen 

  • U kiest zelf welke risico’s u verzekert
  • Het Zaken Zekerplan: de belangrijkste zakelijke verzekeringen in 1 pakket
  • Sluit u meerdere onderdelen binnen dit pakket, dan krijgt u tot 8% pakketkorting

Onze bedrijfsverzekeringen in het kort

Ondernemen is risico’s nemen. En sommige risico’s kunnen leiden tot grote schade en hoge kosten. Denk aan brand of aan de juridische kosten van een conflict. De continuïteit van uw bedrijf kan zelfs in gevaar komen. Gelukkig beschermen de bedrijfsverzekeringen binnen het Zaken Zekerplan van Avéro Achmea u tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende risico’s. 

Stel uw verzekeringspakket op maat samen met het Zaken Zekerplan

Met het Zaken Zekerplan verzekert u de belangrijkste schaderisico’s in 1 pakket. Dat biedt administratief gemak en bespaart tijd en geld. Het Zaken Zekerplan stelt u op maat samen. U kiest daarbij uit 6 onderdelen. Hiermee voorkomt u dubbele dekkingen. Naast meer zekerheid en een optimale dekking, profiteert u bij het afsluiten van meerdere onderdelen van maximaal 8% pakketkorting.

Het Zaken Zekerplan bestaat uit 6 onderdelen

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Bekijk de voorwaarden Bedrijfsverzekeringen Zaken Zekerplan of neem contact op met uw adviseur.

Alle voorwaarden

Wat u nog meer moet weten over onze bedrijfsverzekeringen

Veelgestelde vragen over de bedrijfsverzekeringen

Welke verzekeringen voor een eigen bedrijf zijn verplicht?

Er is geen enkele bedrijfsverzekering op voorhand verplicht. Afhankelijk van het bezit zijn sommige verzekeringen verplicht. Bijvoorbeeld een autoverzekering als u in het bezit bent van een auto. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie. Zo bent u verzekerd van een goed advies.

Wat is een ondernemersverzekering?

Een ondernemersverzekering is een verzekering die volledig is afgestemd op ondernemers en alleen door ondernemers kan worden afgesloten.

Hoe kan ik een bedrijfsverzekering afsluiten?

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. De adviseur kent uw bedrijf en uw bedrijfsrisico’s. Zo bent u verzekerd van een goed advies. Vind hier uw adviseur

Voor wie is het Zaken Zekerplan bedoeld?

Het Zaken Zekerplan is primair bedoeld voor ondernemers en bedrijven met een omzet tot maximaal 10 miljoen euro.

Past een wagenpark in het Zaken Zekerplan?

In het Zaken Zekerplan kunt u maximaal 10 individuele auto’s verzekeren. Ontvangt u graag een offerte voor een wagenpark? Vraag dit dan aan uw adviseur.

Wat verzekert het Zaken Zekerplan?

Krijg ik pakketkorting, en zo ja, hoeveel?

U ontvangt maximaal 8% pakketkorting. De korting is afhankelijk van het aantal rubrieken dat uw binnen het Zaken Zekerplan sluit. Zo is elke rubriek goed voor 2% pakketkorting. De ontvangen korting geldt dan voor alle afgesloten verzekeringen.

Hoe geven jullie vorm aan jullie zorgplicht?

Voor het ZakenZekerplan hanteren wij de werkwijze “actualiseren”. Uw adviseur krijgt 3 maanden voor de hoofdpremievervaldatum van uw verzekering(en) een actualisatie-overzicht. U vindt hierop alle verzekerde waarden. Uw adviseur bespreekt dit overzicht met u. Eventuele veranderingen passen we uiterlijk 1 maand voor de prolongatiedatum aan. U krijgt na prolongatie de aangepaste polis. Wij verrekenen niet na.

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.