Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering – wat is verzekerd?

Met een overlijdensrisicoverzekering ontvangen uw nabestaanden eenmalig een bedrag als u overlijdt. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering heeft een overlijdensrisicoverzekering altijd een einddatum. Vaak is een overlijdensrisicoverzekering gekoppeld aan een hypotheek. Overlijdt u na de einddatum van de verzekering, dan keren wij niet uit. 

Avéro Achmea verkoopt geen overlijdensrisicoverzekeringen meer. Voor bestaande klanten loopt de verzekering gewoon door. 

Is oversluiten van uw overlijdensrisicoverzekering voordelig?
De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren sterk gedaald. Dit komt onder meer doordat we steeds langer blijven leven. Het kan dus zijn dat u goedkoper uit bent als u uw overlijdensrisicoverzekering nu oversluit. Wilt u weten of oversluiten voor u voordeliger is? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw adviseur. Als u nog geen adviseur heeft, kunt u een adviseur bij u in de buurt vinden.

Bent u op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering of wilt u uw huidige verzekering oversluiten? Neem dan contact op met uw adviseur, of kijk zelf op Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering
 
Let op: Bij het aanvragen van een nieuwe Overlijdensrisicoverzekering kunt u te maken krijgt met nieuwe voorwaarden en een nieuwe medische acceptatie. Stel dat u niet door de medische acceptatie komt, dan kunt u gewoon de bestaande polis houden. Zeg daarom uw bestaande verzekering pas op als uw nieuwe aanvraag is geaccepteerd.

Uw Avéro Overlijdensrisicoverzekering wijzigen
Als u uw Avéro Overlijdensrisicoverzekering wilt wijzigen, neem dan contact op met uw adviseur. Met een wijzigingsformulier kunt u eenvoudig uw verzekering veranderen, stopzetten of het overlijden van de verzekerde doorgeven.