Adviseur en relatie in bloemenwinkel

Avéro Achmea

Brede verzekeringsoplossingen voor zzp, mkb en grote ondernemingen

Avéro Achmea

Voor iedere onderneming een passende oplossing

  • Breed aanbod van verzekeringen en diensten
  • Oplossingen voor zzp’ers, het mkb en grote ondernemingen
  • Advies op maat van een onafhankelijk adviseur

De waarde van advies is groot

Ondernemers staan voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben. Bedrijven zoeken oplossingen die zorgen voor continuïteit. Een vakkundig advies van een onafhankelijke specialist is daarbij onmisbaar. Adviseurs kennen het bedrijf. En zijn op de hoogte van de uitdagingen en risico’s. Daarom zijn onze verzekeringen en diensten alleen via adviseurs af te sluiten. Avéro Achmea doet er alles aan om adviseurs te ondersteunen. Zodat het advies nog beter past bij specifieke omstandigheden en klanten naar ongekende hoogte helpt. 

Zo ondersteunen wij adviseurs

We zijn er voor uw duurzaam succes. Dit doen we door adviseurs te helpen bij het maken van bewuste keuzes voor de toekomst. Bijvoorbeeld bij thema’s als cyber, digitalisering en risicomanagement. Ook helpen wij adviseurs bij de ontwikkeling en positionering van hun eigen onderneming via de consultancydiensten van ‘Voorzie’. Samenwerken met ons betekent onder meer:

  • persoonlijke ondersteuning van onze accountmanagers en binnendiensten
  • toekomstgerichte trainingen en advies van onze consultants van Voorzie 
  • toegang tot interessante informatie en bijeenkomsten

We werken met adviseurs die de veranderingen in de markt als een kans zien. Adviseurs die ondernemend, onafhankelijk en vernieuwend zijn. 

De waarde van advies is groot 

Zeker als het geen standaard advies is, maar rekening houdt met alle specifieke omstandigheden. Daarom doet Avéro Achmea er alles aan om u als adviseur te ondersteunen. Want dát vergroot de waarde van uw advies. Bekijk onze merkfilm.

De waarde van advies is groot

Handig om te weten

Ons beleid

Want wij willen het graag goed geregeld hebben. Voor u in de eerste plaats. Maar ook voor onszelf

Duurzaamheidsinformatie SFDR

De Europese Unie stelde regels (Sustainable Finance Disclosure Regulation) op over hoe wij moeten informeren over de duurzaamheid van onze beleggingen. Lees hier hoe wij ons houden aan deze Europese regels.

Ons beleggingsbeleid

Beleggingsbeleid Achmea
Hoe beleggen we ons vermogen en dat van onze klanten? Hier leest u wat het beleggingsbeleid inhoudt. Avéro Achmea maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Lees meer.

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid Achmea
Avéro Achmea maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Wij vinden het nemen van onverantwoorde risico’s die duurzaamheid raken ongewenst. Wij houden daar rekening mee in ons beloningsbeleid. U leest hier meer over op Achmea.nl.

Vergoeding medewerkers

Wij leggen u graag uit welke vergoeding onze medewerkers krijgen als u een product afsluit. 

  • Onze medewerkers krijgen geen extra geld of een andere beloning als zij een bepaald aantal verzekeringen afsluiten of een bepaald doel bereiken.
  • Uitzondering daarop zijn onze medewerkers bij zakelijke verzekeringen. Zij krijgen in enkele gevallen een beloning die gedeeltelijk (maximaal 20%) is gebaseerd op het behalen van specifieke doelen, anders dan uitsluitend een bepaald aantal verzekeringen.
  • Onze medewerkers krijgen af en toe een aardigheidje bij een actie die Avéro Achmea organiseert.
  • Onze medewerkers doen hun werk voor u en andere klanten. Avéro Achmea verkoopt alleen producten en diensten die onze klanten wensen en nuttig vinden.

Fraudebeleid

Fraudebeleid Avéro Achmea
Avéro Achmea voert een actief aangiftebeleid zodat een fraudeur niet nog meer schade aan kan richten. Lees meer.