Avéro Achmea
Brede verzekeringsoplossingen voor zzp, mkb en grote ondernemingen

Avéro Achmea

Voor iedere onderneming een passende oplossing

  • Breed aanbod van verzekeringen en diensten
  • Oplossingen voor zzp’ers, het mkb en grote ondernemingen
  • Advies op maat van een onafhankelijk adviseur

De waarde van advies 

Ondernemers staan voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben. Bedrijven zoeken oplossingen die zorgen voor continuïteit. Een vakkundig advies van een onafhankelijke specialist is daarbij onmisbaar. Adviseurs kennen het bedrijf. En zijn op de hoogte van de uitdagingen en risico’s. Dankzij onafhankelijke adviseurs krijgen bedrijven een passend advies en een eerlijke vergelijking van producten en diensten. En als het nodig is, zorgt de adviseur voor een product op maat. Avéro Achmea gelooft in de waarde van advies. Daarom zijn onze verzekeringen en diensten alleen via adviseurs af te sluiten.

Zo ondersteunen wij adviseurs

We zijn er voor uw duurzaam succes. Dit doen we door adviseurs te helpen bij het maken van bewuste keuzes voor de toekomst. Bijvoorbeeld bij thema’s als cyber, digitalisering en risicomanagement. Ook helpen wij adviseurs bij de ontwikkeling en positionering van hun eigen onderneming via de consultancydiensten van ‘Voorzie’. Samenwerken met ons betekent onder meer:

  • persoonlijke ondersteuning van onze accountmanagers en binnendiensten
  • toekomstgerichte trainingen en advies van onze consultants van Voorzie 
  • toegang tot interessante informatie en bijeenkomsten

We werken met adviseurs die de veranderingen in de markt als een kans zien. Adviseurs die ondernemend, onafhankelijk en vernieuwend zijn. 

Handig om te weten

Ons beleid

Want wij willen het graag goed geregeld hebben. Voor u in de eerste plaats. Maar ook voor onszelf

Beleggingsbeleid

Beleggingsbeleid Achmea
Hoe beleggen we ons vermogen en dat van onze klanten? Hier leest u wat het beleggingsbeleid inhoudt. De manier waarop we risico's afdekken tot de rol die duurzaamheid speelt. Avéro Achmea maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Lees meer.

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid Achmea
Avéro Achmea maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Achmea houdt in haar beloningsbeleid rekening met duurzaamheidsaspecten. U leest hier meer over op Achmea.nl.

Beloningsbeleid medewerkers van Avéro Achmea
Wij informeren u graag welke vergoeding onze medewerkers krijgen als u een product afsluit: Onze medewerkers krijgen géén extra geld of een andere beloning uitsluitend gericht op het afsluiten van een bepaald aantal verzekeringen. Uitzondering daarop zijn onze medewerkers bij zakelijke verzekeringen. Zij krijgen in enkele gevallen een beloning die gedeeltelijk (maximaal 20%) is gebaseerd op het behalen van specifieke doelen, anders dan uitsluitend een bepaald aantal verzekeringen. Onze medewerkers krijgen af en toe een aardigheidje bij een actie die Avéro Achmea organiseert. Onze medewerkers doen hun werk voor u en andere klanten. Avéro Achmea verkoopt alleen producten en diensten die onze klanten wensen en nuttig vinden.

Fraudebeleid

Fraudebeleid Avéro Achmea
Avéro Achmea voert een actief aangiftebeleid zodat een fraudeur niet nog meer schade aan kan richten. Lees meer.