Avéro Achmea
Brede verzekeringsoplossingen voor zzp, mkb en grote ondernemingen

Avéro Achmea

Voor iedere onderneming een passende oplossing

  • Breed aanbod van verzekeringen en diensten
  • Oplossingen voor zzp’ers, het mkb en grote ondernemingen
  • Advies op maat van een onafhankelijk adviseur

De waarde van advies 

Ondernemers staan voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben. Bedrijven zoeken oplossingen die zorgen voor continuïteit. Een vakkundig advies van een onafhankelijke specialist is daarbij onmisbaar. Adviseurs kennen het bedrijf. En zijn op de hoogte van de uitdagingen en risico’s. Dankzij onafhankelijke adviseurs krijgen bedrijven een passend advies en een eerlijke vergelijking van producten en diensten. En als het nodig is, zorgt de adviseur voor een product op maat. Avéro Achmea gelooft in de waarde van advies. Daarom zijn onze verzekeringen en diensten alleen via adviseurs af te sluiten.

Zo ondersteunen wij adviseurs

We zijn er voor uw duurzaam succes. Dit doen we door adviseurs te helpen bij het maken van bewuste keuzes voor de toekomst. Bijvoorbeeld bij thema’s als cyber, digitalisering en risicomanagement. Ook helpen wij adviseurs bij de ontwikkeling en positionering van hun eigen onderneming via de consultancydiensten van ‘Voorzie’. Samenwerken met ons betekent onder meer:

  • persoonlijke ondersteuning van onze accountmanagers en binnendiensten
  • toekomstgerichte trainingen en advies van onze consultants van Voorzie 
  • toegang tot interessante informatie en bijeenkomsten

We werken met adviseurs die de veranderingen in de markt als een kans zien. Adviseurs die ondernemend, onafhankelijk en vernieuwend zijn. 

Handig om te weten