Adviseur geeft advies over Agro verzekeringen in een stal

ToplandPolis

De belangrijkste agrarische schadeverzekeringen in 1 pakket

De informatie op deze pagina is bedoeld voor klanten met een ToplandPolis
Heeft u voor uw agrarische onderneming samen met uw adviseur een nieuwe BedrijfActiefPolis Agrarisch afgesloten? Dan vindt u hier meer informatie over dit verzekeringspakket met daarbij de verzekeringsvoorwaarden en informatiedocumenten. Wilt u meer informatie over de BedrijfActiefPolis Agrarisch. Of wilt u de BedrijfActiefPolis Agrarisch afsluiten? Neem dan contact op met uw adviseur. Hij of zij adviseert u hier graag over. 

ToplandPolis

Ontdek onze oplossingen voor agrarische ondernemers 

De ToplandPolis dekt de belangrijkste schaderisico’s voor de agrarische sector in 1 pakket. Dat biedt administratief gemak en bespaart tijd en geld. U kiest daarbij uit 8 onderdelen voor uw agrarische bedrijf. Hiermee voorkomt u dubbele dekkingen. Naast meer zekerheid en een optimale dekking, profiteert u bij het afsluiten van meerdere onderdelen van maximaal 12% pakketkorting.

ToplandPolis: 8 verzekeringen voor de agrarische bedrijven

Wat u nog meer moet weten over agrarische verzekeringen

Wij helpen u graag

Voor ondernemers

Uw bedrijf is uniek. En dus wilt u een advies op maat. Wij werken dan ook alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind de adviseur die bij u past.

Voor adviseurs

Weten hoe u een offerte maakt? Meer informatie over het proces bij afsluiten of oversluiten? U vindt hier alle voor u belangrijke informatie.