Adviseur

Risico Reductie Plan 

Schade beperken en voorkomen

Risico Reductie Plan 

Voor een veiliger bedrijf 

Ondernemers willen graag dat hun werkzaamheden altijd door kunnen gaan. Het is dan ook van belang bedrijfsrisico’s goed in beeld te brengen. Wat voor het ene bedrijf een wezenlijk risico is, kan voor het andere minder bedreigend zijn. Belangrijk is om samen met uw relatie te bepalen welke risico’s het bedrijf wil vermijden, welke risico’s men wil verminderen, verzekeren of zelf wil dragen.

 

Voordelen van het Risico Reductie Plan 

  • Breed aanbod van diensten om schade te verminderen of te voorkomen
  • Samenwerking met kwalitatieve en landelijk werkende partners 
  • Profiteer van scherpe tarieven dankzij prijsafspraken 

Het Risico Reductie Plan in 3 stappen 

Stap 1
Voer een preventiescan uit om te bepalen welke risico's de continuïteit van de onderneming bedreigen.

Stap 2
Bespreek samen met uw relatie de wensen en verplichtingen over preventie.

Stap 3
Zoek de preventiepartner bij het risico dat u wilt verminderen en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Schade in een bedrijf is altijd vervelend. Ook al is uw relatie goed verzekerd. Goed risicomanagement kan veel schade voorkomen. Met preventieve maatregelen verkleint u de kans op brand. 
Schade in een bedrijf is altijd vervelend. Ook al is uw relatie goed verzekerd. Goed risicomanagement kan veel schade voorkomen. Met preventieve maatregelen verkleint u de kans op inbraak. 
Schade in een bedrijf is altijd vervelend. U moet er niet aan denken dat de ondernemer bij schade onderverzekerd is. Taxatie verschaft duidelijkheid over de waarde.
Schade in een bedrijf is altijd vervelend. Ook al is uw relatie goed verzekerd. Goed risicomanagement kan veel schade voorkomen. Met preventieve maatregelen verkleint u de kans op waterschade.