Risico Reductie Plan - Rioleringsbeheer

Een goed afvoersysteem voorkomt waterschade 

Wateroverlast door een slechte afvoer komt regelmatig voor. Neem de afvoerleidingen mee in het onderhoudsprogramma van het gebouw. Dit voorkomt problemen. 

Is er toch wateroverlast? Dan zoekt water de gemakkelijkste weg met als gevolg vochtige of natte plekken aan plafonds, wanden en vloeren. Ook kunnen overstromingen ontstaan en zelfs daken instorten. Spullen raken beschadigd en in het ergste geval komt het productieproces stil te liggen. 
 
Het opsporen van de oorzaak vindt op het oog of met behulp camera’s plaats. En met nieuwe herstel/renovatietechnieken is hak- en breekwerk niet altijd meer nodig. 

Preventieadvies Oplossing Voordeel 
Laat de technische staat van de riolering onderzoeken visuele inspectie voorkoming van wateroverlast
Laat het rioolsysteem regelmatig reinigen camera-inspectie deskundig advies na visuele inspectie
Bij nieuwbouw; Laat het riool onderzoeken na oplevering en zeker voordat de bouwgarantie van 10 jaar verstreken is reiniging van de afvoerkanalen herstelwerk volgens gecertificeerd proces
Neem inspectie van het riool op in de meerjaren onderhoudsbegroting  10 jaar garantie op uitgevoerd werk 

Onze partner

Voor ons Risico Reductie Plan hebben wij voor rioleringsbeheer de volgende partner voor u geselecteerd:

Van der Velden riolering Beheer
Schouwrooij 4
Boxtel 
0411 661 050 
www.vandervelden.com

Van der Velden Rioleringsbeheer is met bijna 50 jaar ervaring marktleider in Nederland. Met 16 regionale vestigingen werken ze door het hele land. Het dienstenpakket is zeer compleet: Van rioleringsbeheer tot renovatie en onderhoud van olie- en vetafscheiders. Spoedklussen pakken ze ook op via een eigen calamiteitendienst.