Risico Reductie Plan - Rolluiken

Het bedrijfspand optimaal beschermt

Rolluiken, rolhekken of schaarhekken beschermen het bedrijfspand en waardevolle goederen effectief tegen inbraak en vandalisme. Er gaat bovendien een preventieve werking vanuit, omdat deze beveiliging zichtbaar is.

Bij rolluiken, rolhekken en schaarhekken is het van groot belang dat ze van goede kwaliteit en de materialen van de juiste diktes zijn. Zodat ze ook echt weerstand bieden bij een inbraakpoging. Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld een diepe insluiting en vergrendeling tegen het opdrukken van rolluiken en rolhekken. Rolluiken, rolhekken en schaarhekken zijn er in vele modellen en uitvoeringen, zodat het altijd past bij de uitstraling van het pand.

Compartimentering
Bij grote ruimtes kan het effectief zijn diefstalgevoelige goederen zo in de ruimte op te stellen, dat deze ruimte door een rolluik kan worden afgesloten. Zo is er een speciaal type rolluik ontworpen voor plekken waar goederen met een zeer hoge waarde worden bewaard. Rolluiken, rolhekken en schaarhekken zijn te leveren met een certificaat.

Preventietips

Preventieadvies Oplossing Voordeel preventiemiddel
Inbraakwerend rolluik/rolhek Rolluiken, rolhekken, schaarhekken, in vele modellen leverbaar 5% extra korting
Inpandige afscherming Gecertificeerd rolluik-beveiligingsbedrijf 2 jaar gratis onderhoud bij afsluiten van een onderhoudscontract
Compartimenteringen 24 uur per dag, 7 dagen per week service- en calamiteitendienst
Rolluiken tot 85% doorzicht Uit eigen fabriek
Te leveren in kleine tot zeer grote afmetingen

Onze partner

Voor ons Risico Reductie Plan hebben wij voor rolluiken de volgende partner voor u geselecteerd:

Floor Rolluiken BV
Groenekanseweg 24 
3737 AG Groenekan 
0346 21 34 26 

risicoreductieplan@floorrolluiken.nl 
www.floorrolluiken.nl