Niet de homepage

Deze pagina niet gebruiken

Je moet naar 'Home'

 Avéro  Achmea voor u

Altijd op de hoogte van relevante informatie

Onze producten

Over Avéro Achmea

Avéro Achmea is de persoonlijke en proactieve verzekeringspartner voor de adviseur. We geloven in de waarde van advies. Met een breed aanbod van schade– en inkomensverzekeringen en aanvullende diensten is Avéro Achmea dé partner voor de zakelijke markt. We werken samen met verzekeringsadviseurs, assurantiemakelaars die actief zijn op de assurantiebeurs, en met gevolmachtigde agenten die onze producten en diensten opnemen in hun eigen dienstverlening.

Bij advies draait het om de beste oplossing voor de klant

Bedrijven zijn op zoek naar passende oplossingen die zorgen voor continuïteit, zonder veel uitzoekwerk. In de zakelijke markt en bij adviesgevoelige producten is een adviseur van grote waarde. Adviseurs kennen het bedrijf van hun klant. En de uitdagingen en risico’s waar het bedrijf voor staat. Ze geven advies en vergelijken producten en diensten. En als het nodig is, zorgen zij voor een product op maat. Daarom geloven zowel klanten als wij in de waarde van advies.

Wij zijn er voor het duurzaam succes van onze distributiepartners 

Dit doen we door adviseurs te helpen bij het maken van bewuste keuzes voor de toekomst. Bijvoorbeeld bij actuele thema’s als cyber, digitalisering en risicomanagement. Ook steunen wij adviseurs bij de ontwikkeling en positionering van hun eigen onderneming via de consultancydiensten van  ‘Voorzie’.

Samen verbeteren en vernieuwen we onze producten en diensten

We werken samen met adviseurs die de veranderingen in de markt als een kans zien. Adviseurs die ondernemend, onafhankelijk en vernieuwend zijn. Dat zijn de professionals die continu het klantbelang centraal stellen en openstaan voor verbetering. Net zoals wij dat doen. Zodat de klant uiteindelijk optimaal verzekerd is.

Wij werken met onafhankelijke adviseurs

Elk bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat voor uw relatie. Een advies dat u als onafhankelijke adviseur kunt geven. Bekijk welke adviseurs in onze Adviseurzoeker zijn opgenomen. Staat u er niet bij? Neem dan contact met ons op.