BedrijfActiefPolis Agrarisch

Een volledig digitaal verzekeringspakket voor agrarische ondernemers

Agrarisch

De BedrijfActiefPolis Agrarisch: een volledig digitaal verzekeringspakket voor agrarische ondernemers

30 mei 2023 3 minuten

Hoe zien de stappen eruit die u doorloopt in Podium? We geven u hieronder graag uw 1ste Podium ervaring. 

U krijgt toegang tot Podium

Op averoachmea.nl logt u in als adviseur. Inloggen kan veilig en snel met uw eHerkenning De superuser (beheerder) heeft binnen dit platform de regie over de account voor uw kantoor. Zo kan de superuser de adviseurs van uw kantoor toevoegen en hun rechten beheren. In de handleiding leest uw superuser hoe u dit doet.

Uw toegang tot de BedrijfActiefPolis Agrarisch in Podium regelt uw superuser
De superuser is de accountbeheerder van uw organisatie. Hij of zij is verantwoordelijk voor het toekennen en beheren van de rollen binnen uw organisatie en in- en uitdienstmeldingen. Weet u niet wie de superuser is binnen uw organisatie? Vraag het eerst even na in uw organisatie. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze Supportdesk via: 058 2977234

 

Zodra u bent ingelogd, komt u terecht in ‘Mijn Podium’
Dit is uw persoonlijke en overzichtelijke dashboard. Vanuit hier kunt u kiezen voor de BedrijfActiefPolis Agrarisch. U heeft bovendien een overzicht van uw lopende premievoorstellen en toegang tot relevante content. Heeft u vragen over de BedrijfActiefPolis Agrarisch? Onze medewerkers van Polisbeheer helpen u graag en kunnen direct live met u mee te kijken via co-browsing.

 

Via Podium heeft u ook snelle toegang tot Brein
Brein is de kennisbank die u als agrarisch adviseur helpt bij uw advies en het beantwoorden van klantvragen. In Brein vindt u wat wel en niet verzekerd is, hoe u een verzekering opvoert, maar ook achtergrondinformatie over bepaalde risico's, contactgegevens en veelgestelde vragen. U vindt in Brein geen informatie op klantniveau.

Uw relatie heeft toegang tot ‘Mijn Avéro Achmea’ bij de keuze voor maatschappij-incasso

Mijn Avéro Achmea is een persoonlijke digitale omgeving voor uw relatie waar al zijn of haar  verzekeringsdocumenten van de BedrijfActiefPolis Agrarisch bij elkaar staan. Zo heeft uw relatie alle gegevens altijd en overal bij de hand. Uw relatie logt veilig in met eHerkenning. Staan er nieuwe, relevante documenten klaar in Mijn Avéro Achmea? Dan krijgt uw relatie binnen 1 dag een e-mail.

 

We bieden u onder andere de volgende functionaliteiten aan:

  • Premievoorstellen maken

  • Volledig digitale output

  • Toegang tot uw klantoverzicht

  • Ondersteuning door co-browsing

  • Toegang voor uw relaties tot Mijn Avéro Achmea waarin zij hun verzekeringsdocumenten kunnen terugvinden

Ook interessant voor u