Arno Brons

Arno Brons

Expert ondernemerschap

Maak kennis met Arno

Expert in Groei van uw kantoor

Arno is een gedreven trainer en coach bij Avéro Achmea. Een expert in het ondersteunen van intermediaire kantoren bij het omgaan met de veranderingen van morgen. Zijn specialiteiten omvatten strategische marketing, sales, en het optimaliseren van gedrag en communicatie binnen organisaties.

Met een carrière op het gebied van marketing en sales brengt Arno waardevolle ervaring met zich mee. Hij verkende internationale markten, voordat hij ruim 20 jaar geleden startte bij Centraal Beheer en Avéro Achmea. In zijn werk als trainer en coach voor intermediaire kantoren begrijpt hij goed wat er nodig is voor om succesvol te groeien. Arno deelt zijn inzichten en helpt organisaties kritisch naar hun toekomst te kijken. 

Het meest waardevolle aspect van mijn werk is bijdragen aan de doelstellingen, ambities en ontwikkeling van intermediaire kantoren. Dit doe ik door inzichten te verschaffen, een spiegel voor te houden en soms confronterend te zijn. En af en toe de stok achter de deur te zijn. Het geeft pas echt voldoening wanneer je ziet dat het kwartje valt.

Arno gelooft dat aanpassingsvermogen cruciaal is voor succes in de verzekerings- en dienstensector. Hij neemt het voortouw om organisaties te begeleiden bij het voorop blijven lopen, leren, experimenteren en toekomstgericht ondernemen. “De sleutel tot succes ligt niet alleen in het hebben van een visie, maar ook in het vermogen van een organisatie om zich aan te passen aan steeds veranderende omstandigheden. Zij die het beste kunnen blijven aanpassen, boeken succes.“ Arno staat klaar om uw kantoor te begeleiden naar een succesvolle toekomst, waarin groei en innovatie hand in hand gaan. 

Het gezicht achter de trainer 

Na zelf meerdere marathons te hebben gelopen, is Arno sinds 2017 ook actief als trainer bij Atletiekvereniging Pijnenburg in Soest. Als trainer heeft hij een passie voor het begeleiden van beginnende hardlopers en het trainen van groepen voor halve en hele marathons. Als voorzitter van de trainerscommissie is Arno bovendien verantwoordelijk voor de bijscholing van alle hardlooptrainers bij deze vereniging. Buiten zijn sportieve activiteiten geniet hij van kostbare momenten met zijn gezin. En maakt hij graag wandelingen in de natuur. Soms met hond Cooper,  soms met zijn fotocamera als hij zijn hobby natuurfotograaf uitoefent. 

Meer over Arno

Arno Brons

Functie

Avéro trainer en consultant

Specialisatie

Groei van uw bedrijf

Opleiding

Oxford Brooks University – Business Studies HEAO – Commerciële Economie

Werkt bij Avéro sinds

2002

Werkervaring

1995 -1996 New Business Development Akzo Nobel (UK)

1996 -1998 Marketing & Sales bij USFilters

1998-2002 Commercieel Adviseur bij GeldXpert

2002 - 2009 Manager Distributie Marketing Avéro Achmea

Vanaf 2009 Consultant en trainer bij Voorzie/Avéro Achmea

Cursussen

NIMA-C, Online Marketing en Social Media, LEAN, Trainersopleiding 
Arno Brons
Arno Brons

Managing Consultant - Voorzie

Expert ondernemerschap

Kom in contact

Arno Brons is een enthousiaste ondernemerscoach en trainer bij Voorzie van Avéro Achmea. Dagelijks helpt hij advieskantoren met kansrijke groeistrategieën en effectieve teams. Kijk voor meer informatie ook op averoachmea.nl/voorzie.