Berlinda staat voor de groep

Berlinda Dijkma

Expert persoonlijke ontwikkeling

Maak kennis met Berlinda

Groei van uw mensen

Berlinda, consultant bij Voorzie, is expert op het gebied van organisatieontwikkeling, gedrag en samenwerking. Met een brede achtergrond in zowel IT als HR brengt ze haar ervaring in om organisaties te helpen gedragsverandering te realiseren en samenwerking binnen teams te versterken.

In een wereld die steeds digitaler wordt, blijft één element overeind: het intermenselijk contact. Zowel in de wereld in het algemeen als in de verzekeringssector wordt digitalisering steeds belangrijker. Sommige dingen kunnen we eenvoudigweg niet digitaliseren. Daar blijft persoonlijk contact, interactie en groepsdynamiek essentieel. Zowel in de omgang met klanten als binnen een organisatie. Ik zie mijn rol in het assisteren van kantoren op beide terreinen.

Berlinda richt zich op het bevorderen van open communicatie en het versterken van samenwerking binnen teams. “Ik vind het fascinerend om te zien wat er gebeurt wanneer mensen zich bewust worden van hun gedrag. Het inzicht draagt bij aan verandering, wat leidt tot meer plezier en succes op het werk." Berlinda geeft ook feedback trainingen die zich richten op constructieve groei voor individuen en teams.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat het zo afwisselend is. Geen dag is hetzelfde omdat het zoveel verschillende thema’s raakt: ontwikkeling, leiderschap, verandering en samenwerking. En daarbij vereist elke situatie maatwerk, omdat elk kantoor uniek is en elke persoon en groep zijn eigen kenmerken heeft.

Het gezicht achter de trainer

Naast haar werk bij Voorzie, voert Berlinda sinds 2015 als freelancer opdrachten uit als trainingsacteur. Hierbij verzorgt ze rollenspellen in trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en assessments. Tegelijkertijd blijft ze zichzelf ontwikkelen door te studeren aan een masteropleiding Management Change & Cultuur. Ook probeert ze graag nieuwe dingen uit, zoals winterzwemmen en het volgen van een workshop Schrijven. Berlinda's nieuwsgierigheid en streven naar persoonlijke groei vormen de rode draad in alles wat ze doet.

Meer over Berlinda

Berlinda Dijkma
Functie   Avéro trainer en consultant
Specialisatie Groei van uw mensen
Opleiding 

Post-HBO Coach opleiding, momenteel Master Management, Verandering en Cultuur

Werkervaring

1986 – 1992 KPN

1992 -1993 Semi-overheid

vanaf 1993 Achmea

2012-2017 Projectmanager

2017-2022 HR Development Expert

2022-2023 Consultant IT-transitie

Vanaf 2023 Avéro trainer en consultant

Werkt bij Avéro Achmea sinds 1993 
Cursussen Acteur in het Bedrijfsleven, Leergang Vertrouwd adviseur, LEAN greenbelt. Gecertificeerd DISC trainer.
Berlinda Dijkma
Berlinda Dijkma

Consultant en trainer - Voorzie

Expert persoonlijke ontwikkeling

Kom in contact

Berlinda Dijkma is een nieuwsgierige en ontwikkelgerichte trainer en Voorzie Consultant bij Avéro Achmea. Dagelijks helpt zij adviseurs en advieskantoren bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Kijk voor meer informatie ook op averoachmea.nl/voorzie.