Vanaf 15-12 alleen in Podium met eHerkenning 

Nieuws

eHerkenning vanaf 15 december 2021 uw nieuwe digitale sleutel voor Podium

6 dec 2021 1 minuut

Avéro Achmea gaat op 15 december over op eHerkenning. Dit betekent dat u als Podium gebruiker dan niet meer kunt inloggen met uw Digitaal Paspoort. En dat u onze offerte applicaties in Podium alleen kunt bereiken met eHerkenning. Hiermee voldoen wij aan de verplichting om vanaf 2022 te werken via eHerkenning.

Bedankt voor de activering van uw superuser account en koppeling met eHerkenning
Velen van u hebben hun superuser account voor Podium al geactiveerd en gekoppeld met eHerkenning. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier inloggen, offertes maken en polis wijzigingen doorvoeren. Graag willen wij deze adviseurs en hun medewerkers, alle superusers van Podium, alvast bedanken voor hun medewerking!

Is activering van uw superuser account nog niet gelukt? Volg dan de korte instructie
Misschien is het activeren van uw superuser account nog niet gelukt. Was u het vergeten of heeft u er gewoon nog geen tijd voor gehad. Geen probleem. Als u de stappen in deze korte instructie volgt, krijgt u toegang tot onze offerte-applicaties.  

Neem voor vragen over uw account of de gebruikersrollen contact met ons op
U bereikt ons via 058 297 72 34 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar supportdesk.podium@achmea.nl. Wij helpen u graag.

Ook interessant voor u