vrouw laptop

Update van nieuwste verbeteringen

Digitalisering

Podium verder verbeterd door uw feedback

28 feb 2024 1 minuut

Nog steeds zijn we elke dag bezig om Podium te verbeteren en uit te breiden met diverse functionaliteiten. Dit doen we door regelmatig om uw hulp en feedback te vragen. Met als resultaat dat Podium nu een mooi digitaal samenwerkingsplatform is, opgebouwd in co-creatie met u. Graag geven we u een update van de nieuwste verbeteringen.

Nieuw in Podium: oversluiten AOV van een Achmea-merk
In Podium kunt u nu een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van een Achmea-merk oversluiten naar Avéro Achmea. Als u dit doet dan:

  • gaan de meeste verzekeringsdetails 1 op 1 mee. 
  • mag u een aanvangskorting of een klimmende korting meenemen in uw offerte. 
  • bestaat de acceptatie uit een verkort aanvraagformulier en een verkorte gezondheidsverklaring (5 vragen).
  • is een eigen risicoperiode korter dan 30 dagen helaas niet meer mogelijk. 
  • vervalt een eventuele provisie.


2e inlogmethode Mijn Avéro Achmea met 2-stapsverificatie positief ontvangen
Eind vorig jaar ging onze 2e inlogmethode live. Een veel gehoorde wens van u en uw relaties, omdat inloggen met iDIN niet in alle gevallen lukte. Nu kan uw relatie ook met de 2-stapsverificatie (met wachtwoord en tijdgebonden code via Google of Microsoft app) veilig inloggen op Mijn Avéro Achmea. Een mooie uitbreiding die zeer positief is ontvangen.

Willen u en uw relatie weten hoe inloggen met de 2-stapsverificatie werkt? Bekijk en deel dan onze nieuwe instructievideo.

Goed nieuws! We hebben het aanvraagproces bij lage verzekerde bedragen makkelijker gemaakt
Vraagt u via Podium een nieuwe AOV aan met een verzekerd bedrag van € 30.000 of lager? Dan hoeft u na een eigen inkomenscheck bij uw relatie geen inkomensgegevens meer op te geven in Podium. Bij de vragen die gaan over het inkomen vult u overal een inkomen van € 99.999 in. Daarna verdwijnen automatisch alle aanvullende vragen. Wij verzekeren maximaal 90% van het inkomen. U checkt dit zelf bij uw relatie.

Heeft u vragen over Podium? Bel uw vaste contactpersoon: 055 579 21 00
Onze Commerciële Binnendienst helpt u graag verder. Ook als u iemand mee wilt laten kijken via co-browsing. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Of stuur een e-mail naar: inkomen.avero@achmea.nl.

Ook interessant voor u