advies agrarisch bedrijf

De 5 kenmerken van de BedrijfActiefPolis Agrarisch

Agrarisch

BedrijfActiefPolis Agrarisch: 5 kenmerken

8 jun 2023 5 minuten

De BedrijfActiefPolis Agrarisch is het nieuwe agrarische verzekeringspakket van Avéro Achmea met 24 verzekeringen, zowel zakelijke als particuliere. Prettig voor de agrarisch ondernemer. Want die krijgt meer zekerheid. Maar waar zit hem die zekerheid precies in? En hoe benut een adviseur de BedrijfActiefPolis Agrarisch om zijn waarde van advies te vergroten? Deze 5 kenmerken geven het antwoord.

1. De BedrijfActiefPolis Agrarisch is overzichtelijk

De BedrijfActiefPolis Agrarisch is een eenvoudig en overzichtelijk verzekeringspakket. Met korte, heldere taal in de voorwaarden. De ondernemer kiest uit 19 zakelijke verzekeringen, verdeeld over 3 rubrieken. Er is ook een 4e rubriek. Deze bevat de particuliere verzekeringen. Dit zijn er 5. Zo ligt een pakket op maat binnen handbereik.

2. De BedrijfActiefPolis Agrarisch biedt de agrarisch ondernemer zekerheid

Boeren en tuinders hebben te maken met serieuze risico’s. Zoals weersinvloeden en schommelende prijzen. Nieuwe wet- en regelgeving. En de verharding van de maatschappij. De BedrijfActiefPolis Agrarisch heeft een brede basisdekking. Die dekt zakelijke en particuliere risico’s, zonder zorgen over onderverzekering. Wil een ondernemer méér risico’s afdekken? Dan kan dat ook.

3. De BedrijfActiefPolis Agrarisch levert een vlotte administratie op

Avéro Achmea biedt de BedrijfActiefPolis Agrarisch aan via een online omgeving in Podium. Dit digitale platform is gekoppeld aan gegevens in externe databanken. Dat leidt tot minder vragen die de adviseur moet nalopen met zijn klant.

4. De BedrijfActiefPolis Agrarisch geeft ruimte aan maatwerk

De BedrijfActiefPolis Agrarisch is als een ruime jas. De 24 verzekeringen zijn zeer breed. Ook combinaties zijn mogelijk. En wat voorheen afwijkend was, valt nu onder de garanties. En zo niet? Dan denkt Avéro Achmea graag mee.

5. De BedrijfActiefPolis Agrarisch is omgeven met veel kennis van de sector

Adviseurs kunnen elke dag een beroep doen op onze agrospecialisten. Zij staan klaar met hun unieke kennis, begeleiding en dienstverlening. Daarnaast bevat Podium een schat aan informatie die direct opvraagbaar is. Zo heeft elke adviseur vanuit Podium rechtstreeks toegang tot Brein. Dit is de kennisbank van Achmea. Hierin is alle informatie over de BedrijfActiefPolis Agrarisch te vinden. Verder zorgt een koppeling met ADN voor een snelle uitwisseling van digitale gegevens en documenten. Met dit gemak krijgt het begrip ‘advieswaarde’ een extra impuls.

Ook interessant voor u