Podium, ons digitale platform

Podium

De kracht van samenwerken

Podium

Je hebt samenwerken en je hebt sámenwerken. Met Podium, ons digitale platform, ervaart u het verschil. In Podium vindt u een volledig digitaal offerte- en aanvraagproces voor AOV, track ’n trace opties, handige notificaties en meer. De komende tijd komen er steeds meer producten in Podium beschikbaar. Onze specialisten ondersteunen u graag, ook online. Zo werken we samen als 1 team. En dát vergroot de waarde van uw advies.

Direct naar

adviseur vrouw mobiel
Digitalisering

Podium weer verbeterd door uw feedback

12 jun 2023
Regelmatig vragen wij u om uw hulp en feedback. Hierdoor kunnen we Podium steeds verder verbeteren en uitbreiden met diverse functionaliteiten. We zijn dan ook ontzettend trots op waar we nu staan met...
adviseurs achter laptop
Digitalisering

Nieuwe mijlpaal in Podium: zelf wijzigingsoffertes maken

27 mrt 2023
Digitaal muteren is een feit. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om zelf AOV polissen te wijzigen en door te voeren voor uw relaties in Podium. Een mooie mijlpaal die bijdraagt aan een optimale...
adviseurs laptop horeca
Digitalisering

Podium gebruiksvriendelijker met 3 nieuwe instructievideo’s

27 mrt 2023
Samen met u breiden wij Podium steeds verder uit. Zodat samenwerken met ons nóg makkelijker wordt. Om ook het gebruik van Podium makkelijker te maken, ontwikkelden we een aantal instructievideo’s....
Louis Riegman
Digitalisering

Samenwerkingsplatform Podium van Avéro Achmea: voor adviseurs, door adviseurs

17 okt 2022
Het is echte co-creatie: de ontwikkeling en realisatie van samenwerkingsplatform Podium. Hiervoor bundelen adviseurs en Avéro Achmea sinds 2021 de krachten. Samen richten ze dit digitale platform in....
adviseur Aplaza
Digitalisering

Begin november Aplaza koppeling met Podium AOV

17 okt 2022
Via Aplaza kunt u snel en eenvoudig digitale documenten binnenhalen in uw softwaresysteem. Een efficiënte manier van werken waarmee u veel tijd bespaart. Het gaat om verzekeringsbewijzen,...
adviseur ADN
Digitalisering

Begin november ADN koppeling met Podium AOV

17 okt 2022
Met een ADN (Assurantie Data Netwerk) koppeling is het onder andere mogelijk om prolongatie-, mutatie- (inclusief nieuwsluit) en royementsberichten te ontvangen. Dit is een veel gehoorde wens van de...

Zo ziet het AOV proces in Podium eruit

In deze video laten wij u zien hoe inloggen werkt en hoe uw persoonlijke dashboard en het offerte-en aanvraagproces van AOV eruit ziet. Ook ziet u hoe de klantomgeving werkt.

Podium de kracht van samenwerken

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is Podium?

Podium is hét platform waarop adviseurs en Avéro Achmea samenwerken. Het gaat om persoonlijke digitale samenwerking. Podium helpt de adviseur bij zijn of haar primaire taken. En is ontwikkeld in co-creatie met adviseurs. De komende jaren breiden we Podium verder uit met producten en nieuwe functionaliteiten.

Wat zijn de voordelen van Podium?

Met Podium werken we samen in 1 gebruiksvriendelijke omgeving. Waar en wanneer u wilt. Met Podium profiteert u nu al van:
- een volledig digitaal offerte- en aanvraagproces voor AOV;
- een klantomgeving waarin de klant de polis en openstaande acties kan inzien en uitvoeren.

In de toekomst profiteert u van:   
- track & trace opties;
- handige notificaties;
- online advies van onze specialisten onder andere via co-browsing;
- aansluiting op vergelijkingssites.

Wat kan mijn klant in Podium doen?

De klantomgeving van Podium (‘Mijn Avéro Achmea) ondersteunt het proces van de adviseur. Uw klant kan er niet alleen de polis inzien, maar hij of zij ziet ook welke openstaande acties er nog zijn. Zoals bijvoorbeeld het aanleveren van een gezondheidsverklaring. De klant kan deze acties direct uitvoeren. Alle benodigde documenten hiervoor staan in de klantomgeving.

Hoe log ik in op Podium?

Op dit moment krijgt u toegang met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met een tweestapsverificatie om uw veiligheid goed te borgen. Later dit jaar is ook inloggen via eHerkenning mogelijk.

Wat kan ik in Podium doen?

Zodra u bent ingelogd, komt u terecht in uw persoonlijke dashboard ‘Mijn Podium’. Naast een snelle premie-indicatie of het maken van een offerte, vindt u er ook een overzicht van uw lopende offertes en aanvragen. Via uw persoonlijke dashboard heeft u ook toegang tot relevante content.

Welke mogelijkheden biedt Podium in de toekomst?  

Nu zit alleen het AOV product nog in Podium. De komende tijd breiden we Podium verder uit. Het doel is dat al onze producten en diensten in Podium komen. Daarnaast ontwikkelen we ook door met nieuwe functionaliteiten en meer contact- en interactiemogelijkheden. Via onder andere onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Waarom heet het platform ‘Podium’? 

Op een podium werk en creëer je samen. Op een podium staan zaken in de spotlight. En je kunt mensen een podium geven. Kortom: dit past heel goed bij ons nieuwe digitale samenwerkingsplatform waarbij samenwerken met adviseurs centraal staat.

In welk systeem (of: Waar) maak ik nieuwe AOV offertes?

Nieuwe AOV offertes maakt u in Podium. Daarna zet u deze in Podium eenvoudig om in een aanvraag.

Kan ik blijven werken met Avéro Achmea Online? 

Avéro Achmea Online blijft beschikbaar voor lopende AOV aanvragen. Deze handelt u daar gewoon in af. Ook het beheer van uw bestaande portefeuille vindt nog steeds plaats in Avéro Achmea Online. Net als het maken van mutatieoffertes voor bestaande contracten. Op de wat langere termijn brengen we uw bestaande portefeuille over naar Podium. We houden u hiervan op de hoogte.

Wat is er anders aan de nieuwe AOV in Podium?

Podium introduceert een nieuwe AOV: de AOV Continu. Een nieuw product dat vergeleken met de oude AOV op een aantal punten gewijzigd is. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij. 

Bekijk ook de volgende thema's