Podium, ons digitale platform

Podium

De kracht van samenwerken

Podium

Je hebt samenwerken en je hebt sámenwerken. Met Podium, ons digitale platform, ervaart u het verschil. In Podium vindt u een volledig digitaal offerte- en aanvraagproces voor AOV, track ’n trace opties, handige notificaties en meer. De komende tijd komen er steeds meer producten in Podium beschikbaar. Onze specialisten ondersteunen u graag, ook online. Zo werken we samen als 1 team. En dát vergroot de waarde van uw advies.

Direct naar

vrouw laptop
Digitalisering

Podium verder verbeterd door uw feedback

28 Feb 2024
Nog steeds zijn we elke dag bezig om Podium te verbeteren en uit te breiden met diverse functionaliteiten. Dit doen we door regelmatig om uw hulp en feedback te vragen. Met als resultaat dat Podium nu...
2 vrouwen laptop
Digitalisering

De voordelen van Podium voor nieuwe én bestaande AOV-relaties

28 Feb 2024
In 2021 lanceerden wij Podium voor nieuwe relaties met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). U maakt in deze digitale omgeving makkelijk een AOV offerte, vraagt u een AOV aan en heeft u direct...
Constantijn Emmink
Digitalisering

Adviseur Constantijn Emmink vertelt over zijn ervaringen met Podium

13 Dec 2023
Constantijn Emmink is AOV-specialist binnen Yezzer. Een onafhankelijk online verzekeringsplatform dat zich richt op ondernemers. Podium is het samenwerkingsplatform voor én door adviseurs van Avéro...
vrouw rood shirt achter laptop
Digitalisering

Positieve reacties op 2e inlogmethode Mijn Avéro Achmea

20 Nov 2023
Afgelopen oktober ging onze 2e inlogmethode live. Uw relatie kan nu in 2 stappen (met wachtwoord en tijdgebonden code via Google of Microsoft app) veilig inloggen op Mijn Avéro Achmea. Dit zorgde voor...
adviseur vrouw mobiel
Digitalisering

Podium weer verbeterd door uw feedback

13 Jun 2023
Regelmatig vragen wij u om uw hulp en feedback. Hierdoor kunnen we Podium steeds verder verbeteren en uitbreiden met diverse functionaliteiten. We zijn dan ook ontzettend trots op waar we nu staan met...
adviseurs laptop horeca
Digitalisering

Podium gebruiksvriendelijker met 3 nieuwe instructievideo’s

28 Mar 2023
Samen met u breiden wij Podium steeds verder uit. Zodat samenwerken met ons nóg makkelijker wordt. Om ook het gebruik van Podium makkelijker te maken, ontwikkelden we een aantal instructievideo’s....

Zo ziet het AOV proces in Podium eruit

In deze video laten wij u zien hoe inloggen werkt en hoe uw persoonlijke dashboard en het offerte-en aanvraagproces van AOV eruit ziet. Ook ziet u hoe de klantomgeving werkt.

Podium de kracht van samenwerken

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is Podium?

Podium is hét platform waarop adviseurs en Avéro Achmea samenwerken. Het gaat om persoonlijke digitale samenwerking. Podium helpt de adviseur bij zijn of haar primaire taken. En is ontwikkeld in co-creatie met adviseurs. De komende jaren breiden we Podium verder uit met producten en nieuwe functionaliteiten.

Wat zijn de voordelen van Podium?

Met Podium werken we samen in 1 gebruiksvriendelijke omgeving. Waar en wanneer u wilt. Met Podium profiteert u nu al van:
- een volledig digitaal offerte- en aanvraagproces voor AOV;
- een klantomgeving waarin de klant de polis en openstaande acties kan inzien en uitvoeren.

In de toekomst profiteert u van:   
- track & trace opties;
- handige notificaties;
- online advies van onze specialisten onder andere via co-browsing;
- aansluiting op vergelijkingssites.

Wat kan mijn klant in Podium doen?

De klantomgeving van Podium (‘Mijn Avéro Achmea) ondersteunt het proces van de adviseur. Uw klant kan er niet alleen de polis inzien, maar hij of zij ziet ook welke openstaande acties er nog zijn. Zoals bijvoorbeeld het aanleveren van een gezondheidsverklaring. De klant kan deze acties direct uitvoeren. Alle benodigde documenten hiervoor staan in de klantomgeving.

Hoe log ik in op Podium?

Op dit moment krijgt u toegang met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met een tweestapsverificatie om uw veiligheid goed te borgen. Later dit jaar is ook inloggen via eHerkenning mogelijk.

Wat kan ik in Podium doen?

Zodra u bent ingelogd, komt u terecht in uw persoonlijke dashboard ‘Mijn Podium’. Naast een snelle premie-indicatie of het maken van een offerte, vindt u er ook een overzicht van uw lopende offertes en aanvragen. Via uw persoonlijke dashboard heeft u ook toegang tot relevante content.

Welke mogelijkheden biedt Podium in de toekomst?  

Nu zit alleen het AOV product nog in Podium. De komende tijd breiden we Podium verder uit. Het doel is dat al onze producten en diensten in Podium komen. Daarnaast ontwikkelen we ook door met nieuwe functionaliteiten en meer contact- en interactiemogelijkheden. Via onder andere onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Waarom heet het platform ‘Podium’? 

Op een podium werk en creëer je samen. Op een podium staan zaken in de spotlight. En je kunt mensen een podium geven. Kortom: dit past heel goed bij ons nieuwe digitale samenwerkingsplatform waarbij samenwerken met adviseurs centraal staat.

In welk systeem (of: Waar) maak ik nieuwe AOV offertes?

Nieuwe AOV offertes maakt u in Podium. Daarna zet u deze in Podium eenvoudig om in een aanvraag.

Kan ik blijven werken met Avéro Achmea Online? 

Avéro Achmea Online blijft beschikbaar voor lopende AOV aanvragen. Deze handelt u daar gewoon in af. Ook het beheer van uw bestaande portefeuille vindt nog steeds plaats in Avéro Achmea Online. Net als het maken van mutatieoffertes voor bestaande contracten. Op de wat langere termijn brengen we uw bestaande portefeuille over naar Podium. We houden u hiervan op de hoogte.

Wat is er anders aan de nieuwe AOV in Podium?

Podium introduceert een nieuwe AOV: de AOV Continu. Een nieuw product dat vergeleken met de oude AOV op een aantal punten gewijzigd is. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij. 

Bekijk ook de volgende thema's