2 vrouwen laptop

Bestaande AOV-relaties gaan over naar Podium

Digitalisering

De voordelen van Podium voor nieuwe én bestaande AOV-relaties

28 feb 2024 1 minuut

In 2021 lanceerden wij Podium voor nieuwe relaties met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). U maakt in deze digitale omgeving makkelijk een AOV offerte, vraagt u een AOV aan en heeft u direct toegang tot verzekeringsdocumenten. En uw nieuwe relaties hebben een eigen digitale omgeving waarin de polis en jaaropgaven beschikbaar zijn. Deze voordelen van Podium willen wij uw bestaande AOV-relaties natuurlijk ook graag aanbieden.

Druk bezig met de voorbereidingen om bestaande AOV-relaties over te zetten naar Podium
Uw relaties die voor mei 2021 een Inkomen Continu bij ons hadden, gaan later dit jaar over van Avéro Achmea Online naar Podium. Dit betekent dat u straks uw klantenportefeuille kunt beheren vanaf 1 centrale plek. Wij verwachten hier in de 2e helft van 2024 mee te starten. De exacte planning is nu nog niet bekend. Zodra wij meer weten, houden wij u natuurlijk op de hoogte.

Heeft u vragen over Podium? Bel uw vaste contactpersoon: 055 579 21 00
Onze Commerciële Binnendienst helpt u graag verder. Ook als u iemand mee wilt laten kijken via co-browsing. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Of stuur een e-mail naar: inkomen.avero@achmea.nl.

Ook interessant voor u