kindmetraket

Maandelijkse update

Podium

Digitalisering

Podium krijgt maandelijkse update

24 jan 2022 1 minuut

Regelmatig ontvangen we waardevolle feedback van adviseurs over het gebruik van Podium. Dit helpt ons enorm om de gebruikerservaring te verbeteren. Het zijn vaak kleine wensen met veel meerwaarde voor gebruikers. Daarom krijgt Podium maandelijks een update waarin er telkens een aantal van deze wensen worden verwerkt. Welke aanpassingen zijn recent gedaan?

Het is mogelijk om bestaande offertes opnieuw te gebruiken en om klantgegevens aan te passen
Een veelgehoord signaal was dat gemaakte offertes- en klantgegevens niet aangepast konden worden. Sinds eind november is het mogelijk om gemaakte offertes onbeperkt te kopiëren en te gebruiken als basis voor een nieuwe offerte. De offertes vindt u terug via het offerte- of klantoverzicht. Hier kunt u de offertes “kopiëren” en de dekkingskenmerken aanpassen, om deze vervolgens opnieuw te downloaden of als aanvraag in te dienen. Ook kunt u nu de relatiegegevens nog aanpassen bij het indienen van de aanvraag. Handig, maar ook belangrijk. De relatiegegevens moeten namelijk precies kloppen om beveiligd in te loggen met iDIN.

Uw relaties kunnen AOV-documenten uploaden via ‘Mijn Avéro Achmea’
Bij het aanvragen van een AOV is regelmatig aanvullende informatie of een akkoord van uw relatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan machtigingen om informatie op te vragen bij (huis)artsen. Of een verzekeringsaanbod met medische aanvullende voorwaarden. Wij zetten die voor uw relatie klaar in ‘Mijn Avéro Achmea’ en uw relatie kan deze documenten eenvoudig in ‘Mijn Avéro Achmea’ vinden, ondertekenen en direct naar ons uploaden. Een duidelijke versnelling van het acceptatieproces.

Ook interessant voor u