VvE Zekerplan: een pakket meest gekozen VvE-verzekeringen

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Avéro UBR
 • De belangrijkste VvE-verzekeringen in één pakket
 • U kiest zelf welke risico's u verzekert
 • Pakketkorting tot 10%

  Verzeker met één pakket de belangrijkste risico’s voor uw VvE

  Als VvE bent u verantwoordelijk voor het beheer van uw gebouw. Dus wilt u de garantie dat het gebouw en zijn bewoners goed beschermd zijn bij schade. Voor iedere VvE is een aantal verzekeringen verplicht. Maar andere verzekeringen zijn ook belangrijk. Als VvE wilt u uiteraard de zaken op orde hebben. Met het VvE Zekerplan kiest u voor een twee-in-één-oplossing: onafhankelijk advies van een ervaren risicoadviseur én een verzekeringspakket waarmee u uw belangrijkste schaderisico’s verzekert. Zo voorkomt u dat u dubbel of helemaal niet verzekerd bent.

  U kiest uit vijf onderdelen

  Met het VvE Zekerplan verzekert u bijna alle soorten schaderisico’s in één pakket. Dat bespaart u tijd, geld en administratief werk. Naast zekerheid krijgt u dus ook veel gemak. Het VvE Zekerplan bestaat uit de volgende vijf onderdelen; klik om deze te bekijken:

  Meer weten over het VvE Zekerplan? Lees dan de brochure VvE Zekerplan.

  Hoe werkt het?

  • Een onafhankelijke risicoadviseur helpt u om uw risico’s te inventariseren, te wegen en te beheersen.
  • Daarna kiest u welke risico’s u wilt verzekeren binnen het VvE Zekerplan.
  • Verzekert u meerdere risico’s binnen het VvE Zekerplan? Dan bieden we een aantrekkelijke pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

  Kies de juiste verzekering

  Een afspraak met een belangrijke opdrachtgever af moeten zeggen vanwege schade aan uw auto. Niet in staat zijn bestellingen op tijd te leveren vanwege problemen met uw bestelauto's. U moet er vast niet aan denken! Dankzij de diverse keuzes die onze Auto Xcellentverzekering en Bestel Xcellentverzekering u bieden, heeft u een verzekering op maat en hoeft u zich geen zorgen te maken.

  Handig om te weten

  De voordelen van Avéro Achmea: onafhankelijke juristen, alles in één pakket en korting:

  • Gratis waardebepaling van gebouwen voorkomt onderverzekering

   Avéro Achmea betaalt de waardebepaling voor gebouwen met een waarde tot EUR 5 miljoen. U sluit daarna de verzekering af voor de vastgestelde waarde. De waardebepaling wordt gemaakt door een onafhankelijk taxatiebureau.

  • Bescherming tegen onderverzekering

   Zeker weten dat u niet onderverzekerd bent? Laat uw complex taxeren. Met een geldig taxatierapport bieden wij u zes jaar lang garantie tegen onderverzekering.

  • Advies op maat

   U kunt rekenen op professioneel advies dat is afgestemd op de situatie en speciale wensen van uw VvE. De adviseur werkt met verschillende financiële dienstverleners en kiest de beste oplossing voor u en uw VvE.

  • Pakketkorting

   U ontvangt korting als u meerdere verzekeringen in het pakket sluit. Deze korting kan oplopen tot 10%. Individuele bewoners kunnen meeprofiteren. Zij ontvangen onder andere 10% korting op onze particuliere schadeverzekeringen.

  • Niet alles is verzekerd

   Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze voorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.

  Meer weten of een offerte aanvragen?

  Uw adviseur helpt u graag. Hij of zij geeft uw VvE professioneel advies en houdt altijd rekening met uw situatie, financiële mogelijkheden en speciale wensen. Samen vindt u de verzekeringen die het beste passen bij uw situatie.

  Terug naar boven