Nieuwe branchespecialist bij Volmacht Inkomen

Volmachten

Sergio Petrone: nieuwe branchespecialist bij Volmacht Inkomen

28 jul 2021 1 minuut

Op 15 juni 2021 verwelkomden we Serio Petrone (42) bij Avéro Achmea. Samen met René van Harrewijn richt hij zich als branchespecialist op Volmacht Inkomen.

Sergio weet wat er speelt
Sergio is geen onbekende in volmachtland en hij weet op welke antwoorden u nog wacht als het over inkomen gaat. Voordat Sergio bij Avéro Achmea kwam, werkte hij als Productspecialist Inkomensverzekeringen bij Turien & Co Assuradeuren. Daarvoor richtte hij zich bij Mevas op zorg- en inkomensverzekeringen. Hier vertaalde Sergio vraagstukken van relaties naar concrete financierings- en verzekeringsoplossingen en begeleidde hij adviestrajecten voor eigenrisicodragerschap Ziektewet en WGA. Ervaring die hij ook opdeed als adviseur, casemanager, relatiebeheerder en claimbehandelaar bij CUMELA Verzekeringen. In 2017 rondde Sergio de post-hbo opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI®) af. En tussen het werken door? Dan werkt Sergio net zo enthousiast heel wat kilometers af op zijn mountainbike en motor.

We zijn blij met de uitbreiding van het team Volmacht Inkomen
Sergio en René vullen elkaar aan en versterken zo de kracht van Avéro Achmea Volmacht Inkomen. Beide heren denken graag met u mee over oplossingen die bijdragen aan de gezonde groei van volmachten. Of dat nu gaat over inkomensverzekeringen, preventie, duurzame inzetbaarheid of grip op verzuimontwikkelingen.

Kennismaken met Sergio?
U kunt Sergio bellen op telefoonnummer 06 132 39 894. Een mail sturen kan natuurlijk ook: sergio.petrone@achmea.nl.

Ook interessant voor u