Arno Brons en Gerard Rooks van Voorzie

Training en consultancy

Training en consultancy

Goed voorbereid de toekomst in; dat heeft ieder bedrijf voor ogen. De wereld verandert echter voortdurend. Hoe gaat ú om met alle veranderingen en uitdagingen in de markt? Het vereist een andere manier van naar vraagstukken kijken en adviseren: het vereist veerkracht, kennis en andere vaardigheden.

Met uw kantoor wilt u vooroplopen (in de markt).

Uw hoofd boven het maaiveld uitsteken. Vooral in het advies aan uw relaties. Veel organisaties worstelen namelijk met de uitdagingen van morgen, zoals

  • Hoe ontwikkelen we een gedragen toekomstvisie,
  • Hoe behoud ik goede medewerkers en hoe krijg ik mijn mensen mee,
  • Hoe ga ik om met nieuwe risico’s rondom innovatie en techniek.


Avéro Achmea helpt u om deze uitdagingen beet te pakken. We kijken samen hoe u deze kunt implementeren in uw kantoor of kunt verwerken in uw klantadvies. Zo verstevigt u uw rol en positie als trusted advisor en vergroot u de waarde van uw advies.

Blik op de toekomst

Uit ons onderzoek in samenwerking met de Universiteit Twente uit januari 2024 blijkt dat advies over risicomanagement binnen het MKB noodzakelijk is. Als adviseur kunt u uw relaties hierbij ondersteunen door in de breedte te adviseren over: kansen, risico’s en natuurlijk verzekeringen. Hoe maakt u met uw kantoor impact. En hoe komt u daar? Wij helpen u om zo’n ‘trusted advisor met blik op de toekomst’ te worden.

Training en consultancy op maat door de consultants van Voorzie

Avéro Achmea biedt een uniek consultancy programma voor intermediairs. Alles is maatwerk, want geen enkele organisatie is hetzelfde. Samen met een ervaren consultant gaat u aan de slag om antwoorden te vinden op de veranderingen van vandaag én morgen. Door richting te geven. En in te spelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Dit programma heet Voorzie.

U ontwikkelt zich naar de rol van trusted advisor

Onze Voorzie consultants spreken dagelijks intermediairs en kennen uw uitdagingen. Gebruik hen om kennis op te doen, samen te sparren, uw ideeën te spiegelen en te reflecteren.


Als kenner van het intermediair. Geloven wij in de waarde van advies en gaan we voor het duurzame succes van het intermediair.

Arno Brons
Arno Brons

Managing Consultant - Voorzie

Expert ondernemerschap

Kom in contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Arno Brons.