Verkorte oversluitroute AOV voor ondernemers die overstappen naar Avéro Achmea

3 mrt 2020
3 minuten
Nieuws

Ondernemers die hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) willen oversluiten van hun huidige verzekeraar naar Avéro Achmea, kunnen gebruik maken van de verkorte oversluitroute. Via deze route is het niet nodig om een volledige gezondheidsverklaring in te vullen. Het beantwoorden van slechts 5 gezondheidsvragen is voldoende.

Verzekerden die overkomen van andere verzekeraars krijgen doorlopende of instroomkorting
Ondernemers die verzekerd zijn bij 1 van de Achmea-merken en met hun AOV overstappen naar een ander merk van Achmea, ontvangen deze korting op hun premie niet nog een keer. Sluit de ondernemer zijn of haar AOV over naar een ander merk binnen Achmea voordat de termijn van instroomkorting is verstreken? Dan blijft de korting geldig tot het einde van die termijn. Is de afgesproken termijn bijvoorbeeld 3 jaar en stapt de ondernemer al na 1 jaar over naar een ander Achmea-merk? Dan blijft de instroomkorting bij het andere Achmea-merk nog 2 jaar bestaan. Heeft de ondernemer gekozen voor de doorlopende in plaats van de instroomkorting? Dan loopt de doorlopende korting bij het andere Achmea-merk gewoon door.  

Contact met een deskundige
Bel onze Commerciële Binnendienst als u vragen heeft: 055 579 21 00. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: inkomen.avero@achmea.nl.