Nieuwe collega's v.l.n.r.: Lucie, Patrick, Marieke

Nieuws

Afdeling Acceptatie en Polisbeheer Schade Bedrijven in Leeuwarden breidt uit

20 mrt 2023 1 minuut

Begin dit jaar is de afdeling Acceptatie en Polisbeheer van Avéro Achmea Schade Bedrijven uitgebreid met 3 nieuwe collega’s. Het bestaande team kon wel wat extra krachten gebruiken. Na een uitgebreide interne opleiding voor acceptant Brandverzekeringen, komen Lucie Post, Marieke ter Horst en Patrick de Jong het team in Leeuwarden versterken. Zij stellen zich graag kort aan u voor.

Lucie Post
Mijn naam is Lucie Post, 48 jaar oud. Binnen Achmea heb ik 24 jaar in de particuliere schadeverzekeringen gewerkt. Zowel voor het intermediaire kanaal als direct. Eind november 2022 ben ik begonnen bij Avéro Achmea op de afdeling Acceptatie & Polisbeheer Provinciaal. En mag ik nu de zakelijke kant van verzekeren ontdekken. 

In mijn vrije tijd sta ik graag langs de voetbal- en hockeyvelden als mijn kinderen meedoen. Daarnaast vind ik het heerlijk om een rondje te wandelen met uitzicht op de Waddenzee.

Patrick de Jong
Mijn naam is Patrick de Jong, 49 jaar oud. Van 2001 tot 2016 ben ik werkzaam geweest voor Avéro Achmea Acceptatie en Polisbeheer Particulieren. Van 2016 tot 2022 was ik processpecialist voor de labels FBTO, CB en Interpolis. Vanaf 1 januari 2023 ben ik werkzaam bij Avéro Achmea Acceptatie en Polisbeheer Provinciaal voor de zakelijke markt, voor de branche brand.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om voetbalwedstrijden te bekijken, zowel op tv als in een stadion. Verder ga ik graag met vrienden een hapje eten en een biertje drinken, wat ik er in de sportschool of het zwembad weer hoop af te sporten.

Marieke ter Horst
Mijn naam is Marieke ter Horst, 37 jaar oud. Vanaf 2016 heb ik voor verschillende labels binnen Achmea gewerkt. Per 1 januari 2023 ben ik gestart bij Avéro Achmea op de afdeling Acceptatie & Polisbeheer Provinciaal. 

In mijn vrije tijd ben ik meestal buiten te vinden. Wandelen, fietsen, of lekker bezig in de (groente)tuin. Half februari ben ik gestart op de mountainbike; samen met mijn kinderen op avontuur in de bossen.  

Ook interessant voor u