Ook Ton Marsijla staat u met veel plezier te woord

Nieuws

De Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven staat graag voor u klaar

21 mrt 2022 1 minuut

De collega’s van de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven van Avéro Achmea in Leeuwarden staan voor u opgesteld voor zakelijke schadeverzekeringen van uw relaties.

De Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven helpt u graag
Zowel vanuit huis als op ons kantoor in Leeuwarden staan we voor u klaar. Onze telefonische bereikbaarheid is uitstekend. Op werkdagen vanaf 8.00 uur tot 17.30 uur staan we u graag te woord. En helpen we u met alle plezier.

Wij bieden uw relatie graag een totaalpakket op maat aan
Met onze kennis en kunde denken we graag mee om samen met u een totaalpakket op maat te bieden voor uw relatie. Zo heeft uw relatie een totaalpolis, zonder hiaten of overloop in dekking. Daarnaast profiteert uw relatie niet alleen van oplopende pakketkorting. Maar ook van gratis termijnbetaling bij automatische premie-incasso vanaf 2 of meer rubrieken.

U maakt snel en gemakkelijk zelf een standaard offerte via ZZP Online
Als uw relatie akkoord gaat met het voorstel, dient u de aanvraag digitaal in. U hoeft geen aanvraagformulieren in te vullen. Via ons digitale platform ZZP Online zorgen wij voor de polisopmaak. Wij rekenen geen poliskosten.

Een maatwerk offerte maakt u samen met ons 
Wij vragen u eerst zoveel mogelijk gegevens via ZZP Online in te vullen. Met deze gegevens maken we dan samen met u het maatwerkvoorstel voor uw relatie. Onze doorlooptijden zijn kort. In de meeste gevallen ontvangt u van ons binnen enkele dagen tot een week een voorstel.

Wij zijn er om u te helpen
Onze kennis, ervaring en vaardigheden zetten we graag voor u in. Bel ons gerust als u een offerteaanvraag met ons wil bespreken. We zijn uitstekend bereikbaar via een persoonlijk rechtstreeks nummer of via ons groepsnummer 088 462 46 18. Mailen kan ook: CBDschade@avero.nl.

Ook interessant voor u