Actualiseren van verzekeringen gaat nu eenvoudiger via ZZP-online

21 jan 2020
Nieuws

Als verzekeraar nemen wij financiële risico’s van uw relaties over. Hierbij is het van belang dat wij de meeste actuele gegevens in ons bezit hebben.

Regelmatig actualiseren van alle lopende verzekeringen is belangrijk voor uw relaties
Om meerdere redenen is het essentieel dat u de verzekeringen van uw relaties up-to-date houdt op basis van de werkelijke situatie. Met de juiste verzekeringen:

  • dekt u de risico’s af die uw relatie loopt.
  • beperkt u zoveel mogelijk de financiële gevolgen na schade.
  • waarborgt u de bedrijfscontinuïteit.
  • voorkomt u onderverzekering (met juiste verzekerde sommen).
  • voorkomt u dat bepaalde activiteiten niet verzekerd zijn (juiste hoedanigheid).

Uiteraard blijft het ook van belang om tussentijdse wijzigingen in omstandigheden meteen aan ons door te geven. Zo zorgen we er samen met u voor dat de verzekeringen blijven aansluiten bij de bedrijfssituatie van uw relaties.

Met een overzicht helpen wij u bij het actualiseren van de verzekeringen
U ontvangt van ons 3 maanden voor de hoofdvervaldatum een overzicht van de lopende verzekeringen van uw relatie. Het geeft u een totaalbeeld van de actieve verzekeringen binnen het Zaken Zekerplan. Hiermee helpen wij u het gesprek met uw relatie aan te gaan. U beoordeelt samen met uw relatie of de gegevens nog actueel zijn. Wijzigingen geeft u aan ons door.

Actualiseren kan vanaf nu ook digitaal via nieuwe tool in zzp-online
Vanaf dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om de verzekeringen van uw relaties digitaal te actualiseren. Via een nieuwe tool in uw vertrouwde zzp-online omgeving houdt u de verzekeringen van uw relaties actueel.

Eenvoudig online actualiseren met een vragenlijst op maat
U kunt in zzp-online een vragenlijst op maat klaarzetten voor uw relatie. De vragenlijst sluit aan op de lopende verzekering(en) en bevat daardoor geen overbodige vragen. Uw relatie vult de gegevens in en zet de vragenlijst met 1 druk op de knop terug in uw zzp-online omgeving. U controleert de gegevens, voert eventueel nog een adviesgesprek met uw relatie en laat de wijzigingen vanuit zzp-online door ons verwerken. Een uitgebreide omschrijving van het proces vindt u in zzp-online en de voorbrief bij het verzekeringsoverzicht.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl.