Activeer uw account en ga aan de slag met AOV

Digitalisering

Activeer uw superuser account voor Podium en ga digitaal aan de slag met AOV

27 mei 2021 1 minuut

In Podium, onze nieuwe digitale samenwerkingsplatform, regelt u als AOV adviseur zelf uw offertes en aanvragen. Zeer binnenkort sluiten wij onze oude offertetool en kunt u alleen nog via Podium nieuwe offertes maken. Heeft u nog geen account voor Podium? Activeer dan uw superuser (beheerder) account of vraag de superuser van uw kantoor u te autoriseren.

Heeft u uw superuser account nog niet geactiveerd? Doe dit dan zo snel mogelijk
U ontving eerder een e-mail van ons met een activatiecode. Daarmee activeert u uw superuser account. Heeft u de e-mail met activatiecode niet meer? Neem dan contact op met onze collega’s van de Commerciële Binnendienst. 

Heeft u uw superuser account wel geactiveerd? Vergeet dan niet uw collega’s te autoriseren
Als superuser bent u verantwoordelijk voor het aanmaken en activeren van de accounts van alle AOV adviseurs van uw kantoor. Dit is mogelijk zodra u uw superuser account heeft geactiveerd.

Lees in de handleiding hoe u uw account en die van uw collega’s activeert 
We ondersteunen u natuurlijk graag bij het in gebruik nemen van Podium. We maakten daarom een handleiding waarin u leest hoe u uw superuser account activeert en de gebruikersaccounts aanmaakt en activeert.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 055 579 21 00 
Bent u uw e-mail met activatiecode kwijt of weet u niet wie de superuser van uw kantoor is? Neem dan contact op met onze collega’s van de Commerciële Binnendienst. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Of stuur een e-mail naar inkomen.avero@achmea.nl. Zij helpen u graag.

Ook interessant voor u