Haaker & Daas Verzekeringen Hypotheken

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u en maken werk van een gedegen advies. Dat begint bij een gesprek om kennis met u te maken en om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan onderzoeken wij uitgebreid wat voor u de best passende oplossing is.

Aangezien het complexe financiële producten betreft, vereist dit veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij zitten namelijk regelmatig met onze neus in de studieboeken om u van een gedegen advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u goed van dienst te kunnen zijn.

Ons adviesterrein is zeer breed en omvat het gehele gebied van financiële zekerheid. Verzekeringen, pensioenen en hypotheken voor zowel de particulier als het MKB.

advieskeuze-keurmerk
Haaker & Daas Verzekeringen Hypotheken

Adres

Pieter Ghijsenlaan 19A
1506PW Zaandam

Contact

0756841993

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Zeer duidelijk. Zeer attent. Heel erg goed doorzettend, nadat in eerste instantie de verzekering maar een deel uitkeerde.
star_full star_full star_full star_full star_full
Richard
19 apr 2022
Vaak heb ik de verzekering gelukkig niet nodig maar als ik bel altijd een luisterend oor en erg prettig advies. Ze zoeken alles voor je uit en koppelen het snel aan je terug. Het is een geruststellend idee dat je altijd zo snel en vriendelijke geholpen wordt.
star_full star_full star_full star_full star_full
ER
13 apr 2022
Paul Daas heeft mij geadviseeurd over een nieuw af te sluiten hypotheek voor de aankop van een andere woning. Na een orienterend gesprek, heeft hij het gehele traject begeleid. Zijn adviezen zijn duidelijk, realistisch en voor zover nodig, legt hij de verschillende onderdelen goed uit. De communicatie (bereikbaarheid e.d.) verliep goed. Documenten ontving ik per mail en Paul en het kantoor zijn goed bereikbaar als ik een document moest tekenen. Paul is deskundig, integer, betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik heb me tijdens het gehele trajact eigenlijk geen zorgen gemaakt over een goede afloop, omdat ik vertrouwen had (en heb) in de begeleiding van Paul.
star_full star_full star_full star_full star_full
F.J.H.
31 jan 2022