Futurum & Van Wijngaarden

Het leven zit vol risico’s en uitdagingen. Met onze deskundigheid staan wij voor u klaar om ervoor te zorgen deze u niet belemmeren in uw leven, zowel als particulier als ondernemer.

Wij zijn in de buurt
Vanuit onze vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt en hebben we alle aandacht voor u. We kennen u, uw omgeving en begrijpen wat u wilt. We staan voor u klaar.

Wij zorgen dat het blijft kloppen
Wij denken mee, zorgen dat oplossingen aansluiten op veranderende situaties en we checken uw situatie periodiek zodat verzekeringen aan blijven sluiten op uw situatie. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel leven en ondernemen.

Wij maken ingewikkelde zaken begrijpelijk
Verzekeringen, hypotheken en kredieten zijn soms lastig. Daarom stellen wij u vragen en leggen wij de ingewikkelde zaken duidelijk en begrijpelijk uit, zo zorgen wij ervoor dat u begrijpt waarom wij een specifieke oplossing adviseren.

Wij staan aan uw kant
Wij zijn onafhankelijk en zetten uw belang altijd voorop.

advieskeuze-keurmerk
Futurum & Van Wijngaarden

Adres

Loodsboot 8
3991CK Houten

Contact

030-6380979

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Aardige, chille gast met een laid back persoonlijkheid die altijd de telefoon opneemt. Paar minuten voor sluitingstijd gebeld en niet gehaast en gezellig mijn nieuwe auto verzekerd en ook is hij in voor een gezellig praatje.
star_full star_full star_full star_full star_full
R.K
24 feb 2024
Vrijdag 17 maart heb ik abusievelijk gebeld naar Futurum van Wijngaarden( hetgeen ligt aan mijn leeftijd). Ik kreeg een zeer vriendelijke medewerker, Dhr Bansie(excuses als ik uw naam verkeerd spel) te spreken. Ondanks dat ik verkeerd belde, nam Dhr Bansie tijd voor een gesprek en probeerde op google het juiste nummer te vinden. Vaak wordt er heel gehaast gereageerd door bedrijven en mensen als ik verkeerd bel maar dat was niet het geval bij Futurum van Wijngaarden. Iets waar ik waarde aan hecht, mijn indruk van dit bedrijf is daarom ook heel positief Ik zal u zeker aanbevelen. 1 gesprek met u heeft mijn dag goedgemaakt. Wens u heel veel positiefs in de toekomst.
star_full star_full star_full star_full star_full
Simon
27 mrt 2023
Mevrouw De Bos-De Graaf heeft mij de benodigde papieren opgestuurd. toen ik die, met de juiste informatie, weer naar haar had geretourneerd, kreeg ik binnen een paar dagen bericht dat mijn schade uitgekeerd zou worden. Twee dagen stond het bedrag op mijn rekening. Hulde dus voor de snelle en doeltreffende afhandeling.
star_full star_full star_full star_full star_full
P. K.
13 dec 2022