Financieel Raadhuis

Wie op zoek is naar totale begeleiding op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten kan bij Financieel Raadhuis terecht. Financieel Raadhuis biedt al ruim 20 jaar onafhankelijk en deskundig financieel advies aan zowel particulieren als zelfstandigen. Financieel Raadhuis heeft kantoren in Zutphen en Dieren.

Wij kunnen snel schakelen en een afspraak kan altijd op korte termijn. Adviesgesprekken kunnen bij ons zowel op kantoor of, als je dat liever hebt, bij jou thuis plaatsvinden. Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook, maar kunnen wel met vrijwel elke verstrekker zakendoen. Wij zullen de tarieven van alle aanbieders inzichtelijk maken. Als vanzelfsprekend kijken wij daarbij scherp naar de voorwaarden die bij deze tarieven horen.”

advieskeuze-keurmerk
Financieel Raadhuis

Adres

Piet Heinstraat 3
7204JN Zutphen

Contact

085-3032613

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:30
Dinsdag * 08:30 - 17:30
Woensdag * 08:30 - 17:30
Donderdag * 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Johan geeft een heldere uitleg . Hij luistert goed en is pro actief. De afwikkeling verliep voorspoedig. Ik beveel hem zeker aan.
star_full star_full star_full star_full star_full
Rene
12 apr 2024
Johan heeft ons tot twee maal toe zeer goed advies gegeven en dit alles op korte termijn. Hij nam iedere keer uitgebreid de tijd voor ons en kwam zeer kundig over. Verder is hij goed bereikbaar, vriendelijk en denkt echt met zijn klanten mee. Kortom; een aanrader!
star_full star_full star_full star_full star_full
Mirjam
13 mrt 2024
Bij Financieel Raadhuis zijn we door André op de vestiging in Dieren uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek voor onze nieuwe woning. Wij hebben in eerste instantie een oriënterend gesprek gevoerd over de financiële mogelijkheden voor de aankoop van een volgende woning. Bij dit overleg zijn helder de verschillende mogelijkheden maar ook onmogelijkheden helder besproken. Na aankoop heeft André de gehele hypotheek aanvraag en verstrekking voor ons geregeld. Tijdens dit proces hield hij ons goed op de hoogte van de status van aanvraag. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, tevens geeft het digitale platform waar financieel raadhuis mee werkt een prettig inzicht.
star_full star_full star_full star_full star_full
Emiel
12 mrt 2024