Financieel Fit | Ulft

Financieel Fit Ulft is al jaren actief en een groot succes in de regio.

En terecht, want met de jarenlange ervaring en kennis van onze adviseurs kan de Financieel Fit Ulft u voorzien van het beste onafhankelijke advies en staan wij dicht bij mensen in de eigen regio.

Wij kennen de markt in en rondom Ulft. Door de eigen Financieel Fit vestiging in Ulft kunnen we u lokaal voorzien van professioneel advies en begeleiding bij hypotheken.
Naast advies op het gebied van hypotheken helpen wij onze klanten graag met advies op het gebied van schadeverzekeringen (zowel particulier als MKB), levensverzekeringen, belastingaangifte, woning aankoop en kredieten. Kom dus gerust eens langs in onze winkel in Ulft!

advieskeuze-keurmerk
Financieel Fit | Ulft

Adres

F.B. Deurvorststraat 16
7071BJ Ulft

Contact

0315-345919

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Na 17 ! Jaar zijn we nu met al onze verzekeringen bij jullie weggegaan. Afspraken worden niet nagekomen, je moet overal achter aan bellen, zelfs meerdere malen, als een afspraak niet doorgaat moet je daar zelf achter komen, je wordt niet afgebeld, gaat de afspraak dan wel door moet je op het laatste nippertje van alles aanleveren , wat helemaal niet van toepassing is, kom je op de afspraak weet de “ adviseur” nergens van en is niet voorbereid op de vraag die je ingediend heb. Dan zeg je na verschillende ergernissen in de loop der jaren op, dan moet je er achteraan dat je een bevestiging krijgt, en dan blijkt dat ze toch weer het maand bedrag afschrijven, en ook daar moet je dan weer achteraan.
star_full star_full star_full star_full star_full
Karin
28 aug 2023
Meerdere malen verzocht ex-partner uit systeem te halen. Iedere keer wordt aangegeven dat dit is gedaan, maar alle vertrouwelijke informatie blijft naar ex partner gestuurd worden. Er wordt gewoon niet geluisterd naar wat je aangeeft. Daarnaast ook tekort geschoten in verzekeringsadvies en niet voldaan aan de zorgplicht.
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
16 nov 2022
Was een goede uitleg en duidelijk voor leken in de verzekeringswereld.
star_full star_full star_full star_full star_full
Bj
6 aug 2020