Deterink

Deterink biedt het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt. Wij vinden het belangrijk om mensen inzicht te geven en vervolgens te adviseren. Door samen te kijken naar elke unieke situatie brengen we de financiële risico’s in beeld. We maken een helder overzicht en spreken af welke risico’s je zelf kunt en wilt lopen en wat er uiteindelijk verzekerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring en goede onafhankelijke samenwerking met verzekeraars, banken en inkooporganisaties, weten wij welke oplossingen en producten bij je passen. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

advieskeuze-keurmerk
Deterink

Adres

Raadhuisplein 10
7651CV Tubbergen

Contact

0546-202685

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Vanaf het begin zeer netjes en correct geholpen/ geadviseerd! Ik werd zeer persoonlijk geholpen, iets dat ik heel belangrijk vind.
star_full star_full star_full star_full star_full
Harm Bijen
12 jul 2024
Prettige man, meedenkend, behulpzaam, benaderbaar. Heeft ons perfect op weggeholpen en begeleid in het volledige hypotheek-traject. Aanrader!
star_full star_full star_full star_full star_full
Thijs Hulskotte
26 jun 2024
Wij hebben in januari 2024 een oriëntatie gesprek gehad in Denekamp. Met Jos Beernink als hypotheek adviseur.Jos heeft ons duidelijk en eerlijk uitgelegd wat voor ons de mogelijkheden waren, zonder interessante poespas, gewoon zo als het is! In maart 2024 kregen wij een huis op het oog, met een simpel belletje werd er door Karin razendsnel een adviesrapport opgestuurd over de woning en de hypotheek. Dankzij de naamsbekendheid van Jos Beernink en Deterink zelf hebben wij het huis kunnen bemachtigen. Aangezien dit een vertrouwd gevoel gaf bij de makelaar. Jos, Karin en de rest van team Denekamp, hartelijk dank ! Frank en Sterre
star_full star_full star_full star_full star_full
Frank Raassing en Sterre Kaptein
7 jun 2024