BM sigortam
Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het vergelijken van verzekeringen. Volgens ons gaat het vergelijken van verzekeringen verder dan alleen de premies die verzekeraars rekenen onder elkaar zetten, zo is ook het vergelijken van de voorwaarden erg belangrijk. Maar de kern blijft persoonlijk contact. We leren jou kennen en zorgen dat we je altijd van het beste advies voorzien.

Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan verzekeraars. Om je keuzemogelijkheden te bieden, werken wij wel samen met veel verzekeraars. De verzekeraars hebben namelijk verschillende plus- en minpunten. Door een ruim aanbod aan verzekeraars kunnen wij je de verzekeringen aanbieden die het beste bij jou en het risico passen.advieskeuze-keurmerk
BM sigortam

Adres

Dr. Hub van doorneweg 195, floor 10
5026RE Tilburg

Contact

013-4675267

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Slecht en zeer ongeïnteresseerde medewerker aan de lijn gehad. Nog geen antwoord ontvangen op mijn vraag. Helaas geen professionele houding.Jammer genoeg kon ik mijn verhaal niet kwijt en werd ik steeds onderbroken. Dus geen adviseur met één luisterende oor .
star_full star_full star_full star_full star_full
Seyma
13 jan 2023
We zijn als familie heel blij met de dienstverlening van BM Sigortam, zowel in het algemeen als de adviseurs in het bijzonder. We kregen een goede uitleg en advies over de mogelijkheden voor onze situatie. We kregen een totaal advies voor ons hypotheek en de daarbij behorende verzekeringen. Een zeer deskundige team dat elke keer klaar staat voor onze vragen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Familie Bakirci
16 apr 2018
De tijd, deskundigheid en aandacht voor mijn vragen zijn super. De adviseurs hebben altijd een luisterend oor, denken met je mee en komen met een pragmatische aanpak. Kortom: een meedenkend team die passende oplossingen biedt voor nu en later!
star_full star_full star_full star_full star_full
Merve Turan
12 apr 2018