Adviescentrum Evercare Eindhoven

Adviescentrum EverCare Eindhoven biedt een compleet pakket financiële diensten aan voor het MKB en voor particulieren:

•Financiële planning
•Schadeverzekeringen
•Pensioenen
•Hypotheken
•Employee benefits

EverCare werkt vanzelfsprekend alleen samen met gerenommeerde verzekeraars en banken. Daarnaast is EverCare uw Regiobank.

MKB-adviseur: Innovatief en effectief

EverCare is gespecialiseerd in advisering aan MKB-ondernemers. Wij nemen alle tijd voor u en uw zaak. U heeft een eigen contactpersoon en u krijgt, wanneer u ons belt, meteen iemand aan de lijn. Bovendien weten we wat er speelt in de regio en spelen daar actief op in. Dat alles maakt EverCare een praktische en nuttige schakel tussen ondernemer en accountant.

Particulieren:

Voor een goed hypotheekadvies, een passende lening of spaar- of beleggingsvorm en voor een verzekeringspakket met uitstekende dekking en de beste premie is EverCare uw adviseur. Ervaar zelf hoe goed advies u geld en energie bespaart.

advieskeuze-keurmerk
Adviescentrum Evercare Eindhoven

Adres

Fransebaan 590a-c
5627JM Eindhoven

Contact

040-2926466

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Sinds augustus 2023 wonen we met zeer veel plezier in ons nieuwe huis. Dat was niet mogelijk geweest zonder de bijzonder goede hulp van Hans Lestraden en Karel Evers. Evercare heeft onze hypotheek met veel zorg en persoonlijke aandacht voor ons geregeld en daar zijn we nog steeds erg blij mee. Met name de persoonlijke aandacht maakt dat Evercare duidelijk boven alle andere adviseurs uitspringt. Karel en Hans, nogmaals dank!
star_full star_full star_full star_full star_full
Henk en Angelica
16 nov 2023
Deze mevrouw is top maar werkt er jammer genoeg niet meer. Hoop dat er veel klanten meegaan als ze straks een nieuwe werkgever heeft. Belachelijk dat zij er niet meer werkt
star_full star_full star_full star_full star_full
Zeer goede medewerkster
4 nov 2022
We wilde weten wat wij qua hypotheek konden krijgen. Voor ons als startende koper is dit allemaal nieuw en Hans heeft ons hier goed bij geholpen en een schatting gemaakt. Dezelfde dag nog heeft Hans contact gehad met verschillende banken opgenomen en is ons een volledige berekening toegestuurd via mail. Heel fijn!
star_full star_full star_full star_full star_full
Pleun en Kevin
17 mei 2022