Alex Kammeraat

Alex Kammeraat

Expert agrarische verzekeringen

Maak kennis met Alex

Onze expert agrarische verzekeringen

Met maar liefst 40 jaar ervaring binnen de verzekeringswereld brengt Alex een schat aan kennis en expertise met zich mee. Bij Avéro Achmea ontwikkelt hij schadeverzekeringen en diensten voor zakelijke klanten, waarbij hij de markt op een overzichtelijke manier in kaart brengt. Vooral adviseurs varen op zijn expertise. Een goede samenwerking tussen adviseurs en Avéro Achmea is volgens Alex cruciaal:

Samenwerking met adviseurs staat binnen Avéro Achmea altijd hoog op de agenda. Onze kennis delen we graag, om gezamenlijk tot successen te komen.

Recent werk: BedrijfActiefPolis Agrarisch

Momenteel richt Alex zich voornamelijk op de nieuwe Achmea-proposities voor de agrarische sector en het generieke MKB. Hij licht toe: "We streven ernaar dat onze nieuwe proposities naadloos aansluiten op de behoeften van de adviseur. Zo kunnen we onze belofte waarmaken om het advies van het intermediair te ondersteunen met de juiste producten, diensten, werkwijzen en ondersteuning."

De ervaring, toewijding en vermogen om in te spelen op veranderingen maken Alex een onmisbare factor binnen Avéro Achmea.

Meer over Alex

Alex Kammeraat
Functie Marktmanager zakelijke schadeverzekeringen
Specialisatie Schadeverzekeringen
Opleiding Commerciële economie
Werkt bij Avéro Achmea sinds 2003
Werkervaring 1981 - 1991 ABN Verzekeringen Marketing en Verkoop
1991- 2001 NieuwRotterdam Verzekeringen: Manager Marketing Benelux
2001- 2003 RoyalSun Alliance: Manager Marketing Benelux
Alex Kammeraat profielfoto
Alex Kammeraat

Marktmanager zakelijke schadeverzekeringen

Expert agrarische verzekeringen

Kom in contact

Als expert agrarische verzekering gaat Alex graag met u in gesprek. Heeft u een vraag over 1 van de verzekeringen van Avéro Achmea of ontwikkelingen binnen de sector? Neem dan contact op met Alex.

Agrarische kennisartikelen