ParticulierOpZeker: verzeker bezit en vrije tijd in 1 keer op maat

27 aug 2020
Volmachten

In onze vorige nieuwsbrief las u al meer over de BedrijfActiefPolis (BAP) en ParticulierOpZeker (POZ): onze nieuwe schadepakketten die we via volmachten uitrollen. In dit artikel leest u meer over de vernieuwingen in POZ: 12 verzekeringen waarmee particulieren bezit en vrije tijd in 1 keer uitgebreid verzekeren.

We stellen POZ exclusief beschikbaar via volmachten
En we zorgen ervoor dat volmachten snel kunnen offreren en afsluiten via Atosi of AWI. 90% van de particuliere risico’s accepteren we online en we stellen minder vragen. We maken de premie afhankelijk van de persoonlijke situaties en keuzes en er zijn geen pakketkortingen. Zo garanderen we een eerlijke prijs.

Dit is nieuw in ParticulierOpZeker
Met de 12 nieuwe verzekeringen in POZ verzekeren particulieren in 1 keer bijna alle risico’s op het gebied van verkeer, recreatie en wonen. We zetten een paar vernieuwingen op een rij:

Wonen

 •  Woonhuis
  De premie wordt onder andere gebaseerd op de WOZ-waarde. Woonhuizen tot 1.500 m3 zijn direct online te verzekeren. Voor sommige type woningen gelden maximale bedragen bij de online acceptatie. Standaard is er garantie tegen onderverzekering voor schade door inbraak, brand, bliksem, neerslag en storm. De schuur, garage, carport en kantoor of praktijkruimte aan huis zijn meeverzekerd. Ook de garagebox op een ander adres is verzekerd.

 • Inboedel
  Losse spullen in de woning zijn verzekerd tot € 200.000,- per voorwerp of verzameling. Diefstal van diefstalgevoelige spullen (zoals computers, kunst, fotoapparatuur, muziekinstrumenten) is standaard verzekerd tot € 35.000,-.Verbeteringen van de huurwoning zijn meeverzekerd onder de inboedel. Spullen van een ander zijn meeverzekerd tot € 25.000,- Geld van een ander is niet meeverzekerd. Ook voor het thuiswerken zijn de zaken goed geregeld. De bedrijfsinventaris van een kantoor of bedrijf aan huis is meeverzekerd tot € 25.000,-.

 • Aansprakelijkheid
  Hier geldt een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- en 24/7 werelddekking. Schade tijdens een vriendendienst is tot
  € 25.000,- meeverzekerd. En schade tijdens sport en spel aan iemand anders dan een medespeler of medesporter is tot
  € 25.000,- mee te verzekeren. Aansprakelijkheid voor jagers kan ook worden meeverzekerd.

Verkeer

 • Personenauto en motor
  Tot 3 jaar na aankoop krijgen verzekerden de aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal ( WA+ volledige Casco verzekering). Accessoires zijn standaard meeverzekerd. (No-claim) korting kan beschermd worden met de no-claim verzekering. Voor onderweg is er extra zekerheid met de Pechhulpverzekering. Personenauto’s tot 3.500 kg met een cataloguswaarde tot € 125.000,- zijn online direct af te sluiten.

 • Oldtimer
  Standaard is 5.000 km rijden tegen een vaste premie verzekerd. Eventuele schades hebben geen invloed op de premie (geen BM). De verzekering geeft de klant ook onderweg extra zekerheid als hij pechhulp meeverzekerd.

Recreatie

 • Reis
  De doorlopende reisverzekering biedt uitgebreide basisdekking voor personenhulp en bagage voor 60 dagen aaneengesloten in Europa, zonder eigen risico. Inclusief dekking voor vrijwilligerswerk of stage en vergoeding van extra reiskosten of verblijfkosten door natuurgeweld. Deze dekking kan uitgebreid worden naar 365 dagen werelddekking, inclusief winter- en onderwatersport. Er zijn ook keuzemogelijkheden voor zakenreizen en annulering. De bagage kan verzekerd worden tot  € 25.000,-. 

 • Boot
  Schade aan een ander is verzekerd tot € 5.000.000,- met volop keuze uit vaargebieden en eigen risico’s. De alarmcentrale staat 24/7 voor klanten klaar en de boot is het hele jaar verzekerd. Ook in de stalling en wanneer de boot vervoerd wordt.

U vindt veel meer over POZ op onze website
Voor productspecifieke kenmerken en voorwaarden verwijzen we graag naar onze website. Daar is alles over ParticulierOpZeker te vinden.

Neem gerust contact met ons op
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager of met onze brancheconsultants.