Afdeling Acceptatie coassurantie uitgebreid

Coassurantie

Nieuwe medewerkers bij afdeling Acceptatie coassurantie

26 jun 2023 3 minuten

Afgelopen maanden is de afdeling Acceptatie coassurantie van Avéro Achmea uitgebreid met 5 nieuwe collega’s. Het bestaande team kon wel wat extra krachten gebruiken. Michiel Gijsbers, Frank van den Berg (grote foto), Johan Linders, Vincent Driessen en Paul Littooij stellen zich graag kort aan u voor.

Michiel Gijsbers
1 augustus overgestapt naar Acceptatie Technisch & Varia
Mijn naam is Michiel Gijsbers, 36 jaar oud. In 2012 ben ik mijn loopbaan binnen Achmea gestart (onder andere particuliere schadeverzekeringen) en inmiddels werk ik 4,5 jaar op de schadeafdeling Technische Verzekeringen. Hier ben ik binnen coassurantie verantwoordelijk voor de CAR, Machinebreuk en Evenementen portefeuille. Per 1 augustus mag ik starten bij Acceptatie Technisch & Varia waar ik onwijs naar uitkijk!

Drukke boel thuis
Begin mei ben ik opnieuw papa geworden van een zoontje. Wij waren al ouders van een dochter van nu bijna 2 jaar. Daarnaast zitten we thuis nog in een verbouwing en ben ik druk bezig om dit afgerond te krijgen. In mijn vrije tijd probeer ik de sportschool te bezoeken, ga ik met vrienden het terras op of maak ik met lekker weer een toerrit op de motor. Zodra de wallen onder mijn ogen zijn weggetrokken, hoop ik in augustus snel met iedereen kennis te maken.

 

Frank van den Berg (grote foto)
1 juni gestart bij Acceptatie Brand 
Ik ben Frank van den Berg, 56 jaar en ik woon in Den Haag samen met Olga. Ik heb 2 dochters die inmiddels het nest hebben verlaten. In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven en geef ik volleybaltraining aan verschillende groepen. Daarnaast reis ik graag en ben een liefhebber van de boeken van Jeffrey Archer. 

Van broker naar underwriter
Ik heb veel rollen gehad in verzekeringsland. Veelal op het gebied van volmacht, als gevolmachtigde en als verzekeraar. Altijd met de focus op brand. Mijn laatste rol was die van broker Property bij WTW. Ik maak nu de stap naar underwriter en kijk er erg naar uit om samen met het bestaande team en de makelaars verder te bouwen aan de ontwikkeling van onze Brandportefeuille. 


 

Johan Linders 
1 mei overgestapt naar Acceptatie Transport

Mijn naam is Johan Linders. Ik werk sinds 1996 voor Achmea. Eerst 3 jaar bij Particulieren als acceptant Reis- en pleziervaartuigenverzekering. En vanaf 1999 op de afdeling Transport als schadebehandelaar. Daar behandelde ik onder ander schades op het gebied van Goederentransport, Binnenvaart en Werkmaterieel. Vanaf 1 mei heb ik de overstap gemaakt naar Underwriting Transport en richt ik mij op de binnenvaart casco tekening en de aanbouw- en werfaansprakelijkheid.

Lekker sportief bezig
In mijn vrije tijd sport ik graag in de vorm van mountain-/gravelbiken, hardlopen en de sportschool. In de weekenden sta ik langs de zijlijn bij de hockeyvelden mijn zoon en dochter (beiden 17 jaar) aan te moedigen.


 

Vincent Driessen 
1 mei gestart bij Acceptatie Technisch & Varia

Mijn naam is Vincent Driessen, 37 jaar oud. Als afgestudeerd journalist ben ik 10 jaar geleden de verzekeringen ingerold via Allsecur. Daarna heb ik mij wegwijs gemaakt in de financiële wereld als adviseur bij de ABN Amro, RegioBank en assurantiekantoor RIVEZ. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het verzekeren van renewable energy bij makelaar Solarif. En nu mag ik sinds 1 mei de afdeling Acceptatie Technisch & Varia versterken. 

Actieve brandweerman
In mijn vrije tijd werk ik als brandweerman. Ik stop daarbij veel tijd in het op peil houden van mijn kennis over hulpverlening. Uiteraard werk ik ook aan mijn conditie, bijgestaan door mijn vrouw en overactieve hond, Bob.

 

 

Paul Littooij 
1 maart gestart bij Acceptatie Transport

Ik ben Paul Littooij en sinds maart betrokken bij de transport tekening als acceptant voor de goederen & logistieke aansprakelijkheid. Een mooie klus omdat ik vorig jaar als zzp’er ben begonnen, na ruim 30 jaar ervaring in diverse rollen rondom transport, risico en verzekeren. Zo ben ik van oorsprong stuurman grote handelsvaart en heb ik een paar jaar gevaren. Vervolgens was ik acceptant/schadebehandelaar op de Amsterdamse beurs, later schade-expert en doorgegroeid als preventieadviseur. Daarna heb ik nog lange tijd bij Chubb als afdelingsmanager Transport gewerkt. Omdat ik me nog breder wilde inzetten, besloot ik om op interim basis verder te gaan. En heb het hier bij Achmea dan ook erg goed naar mijn zin. 

Geeft graag advies over duurzaamheid 
Naast mijn werk bij Avéro Achmea geef ik onder andere training en advies op het gebied van transport, risico en verzekeren. Omdat ik duurzaamheid in onze branche erg belangrijker vind, ben ik lid van een aantal werkgroepen en geef ik soms lezingen of workshops over dit onderwerp. Steeds weer merk ik dat management, klanten, ‘het publiek’ of jongeren meer duurzaamheid in onze dagelijkse praktijk terug willen zien. En daar geef ik graag handjes en voetjes aan.


Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Michiel, Frank, Johan, Vincent, Paul en de andere collega’s van de afdeling Acceptatie helpen u graag. 
Michiel Gijsbers - Michiel.Gijsbers@achmea.nl - 06 236 14 848
Frank van den Berg - Frank.van.den.Berg@achmea.nl - 06 516 70 949
Johan Linders - Johan.Linders@achmea.nl - 06 139 85 399
Vincent Driessen - Vincent.Driessen@achmea.nl - 06 511 89 840
Paul Littooij - Paul.Littooij@achmea.nl - 06 160 95 074

Ook interessant voor u