Joyce en Alfons

Afdeling Acceptatie Coassurantie uitgebreid

Coassurantie

Nieuwe medewerkers bij afdeling Acceptatie Coassurantie

4 okt 2023 1 minuut

Afgelopen maanden is de afdeling Acceptatie Coassurantie van Avéro Achmea uitgebreid met 2 nieuwe collega’s. Het bestaande team kon wel wat extra krachten gebruiken. Joyce Jansen en Alfons Mulderij stellen zich graag kort aan u voor.

Joyce Jansen 
1 augustus gestart bij Acceptatie Transport

Mijn naam is Joyce Jansen, 36 jaar. Na mijn opleiding Financial Service Management, ben ik 13 jaar geleden begonnen op de Cargo Afdeling bij MS Amlin. Eerst als assistent en daarna doorgegroeid naar acceptant. En dan nu het nieuwe avontuur bij Avéro Achmea. Per 1 augustus ben ik begonnen als acceptant Transport. En zal ik mij vooral gaan richten op de goederentransport kant.

In mijn vrije tijd doe ik met regelmaat aan Crossfit. Ik ben een enorme muziekliefhebber en mag graag een hapje en een drankje buiten de deur doen. Daarnaast ga ik ook graag op reis. Het liefst zo ver mogelijk! Maar een weekje skiën in Oostenrijk is ook heel leuk. Ik hoop ooit nog eens het skiën onder de knie te krijgen.

Alfons Mulderij  
1 september overgestapt naar Acceptatie Brand 

Mijn naam is Alfons Mulderij. Ik ben 28 jaar en woon in Apeldoorn. Afgelopen 6 jaar heb ik als schadebehandelaar Brand gewerkt in verschillende teams bij Achmea. De laatste 3 jaar behandelde ik voornamelijk brandschades binnen coassurantie. Deze periode heeft mij geholpen een brede kennis op te bouwen over de verzekeringssector. Per 1 september ben ik gestart als acceptant Brand. Een nieuwe stap waar ik veel zin in heb. 

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Bovendien ben ik sportief en wandel en fiets ik graag in de natuur. In december is de overdracht van het huis wat wij gekocht hebben. Of klussen ook een hobby gaat worden, zal pas duidelijk worden als het zover is. 

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Joyce, Alfons en de andere collega’s van de afdeling Acceptatie helpen u graag. 

Ook interessant voor u