Maarten en Gioia

Afdeling Acceptatie Coassurantie uitgebreid

Coassurantie

Nieuwe medewerkers bij afdeling Acceptatie Coassurantie

18 mrt 2024 1 minuut

Afgelopen maanden is de afdeling Acceptatie Coassurantie van Avéro Achmea uitgebreid met 2 nieuwe collega’s. Het bestaande team kon wel wat extra krachten gebruiken. Maarten van der Donk en Gioia Oberhollenzer stellen zich graag kort aan u voor.

Maarten van der Donk
1 december overgestapt naar Acceptatie Transport en International desk
Mijn naam is Maarten van der Donk. Ik werk sinds 2001 bij Achmea – altijd aan de Schade & Inkomen kant. Na een functie als marketing segment manager transport heb ik 15 jaar voor Achmea in verschillende buitenlanden gewerkt aan de verzekeringsoperatie kant (claims, underwriting). De tour ging met mijn vrouw, dochter en zoon langs Griekenland, Bulgarije, Rusland en Canada. Inmiddels zijn we alweer enige tijd terug in Nederland en goed geland in Baarn. Daar ben ik actief in de lokale politiek en roei ik graag. Sinds 1 december 2023 ben ik manager Transport en Achmea International desk (fronting). Een mooie mix in een markt die zeker niet stilstaat!

Gioia Oberhollenzer
1 september gestart bij Acceptatie Transport

Mijn naam is Gioia Oberhollenzer, 28 jaar en ik kom uit Den Bosch. Na mijn studie Bachelor of Science fysiotherapie ben ik in 2016 als fysiotherapeut begonnen. Dit bleek toch niet mijn ding, waardoor ik in 2020 ben overgestapt naar de verzekeringsbranche. Als tussenpersoon was ik de schakel tussen acceptant en klant. Dit beviel goed, maar ik wilde meer complexiteit in mijn werk. Daarom ben ik in september 2022 het Talentship Schadeverzekeren bij Achmea gestart. Begonnen als schadebehandelaar, daarna productmanager en nu in opleiding op de afdeling Transport in het Coassurantie team. Dit bevalt zó goed dat ik ook na het Talentship in het team blijf. En hoop dat ik hier in de toekomst de rol van senior acceptant mag vervullen!

Geen bankzitter…
In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, in de dansschool waar ik aan klassiek ballet en moderne dans doe, of ik ben te vinden op de rug van een paard. Verder houd ik van boeken lezen, gamen, mountainbiken, mijn 4 katten en heerlijk koken.  

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Maarten, Gioia en de andere collega’s van de afdeling Acceptatie helpen u graag. 
Maarten van der Donk - Maarten.van.der.Donk@achmea.nl - 06 831 32 044
Gioia Oberhollenzer - Gioia.Oberhollenzer@achmea.nl - 06 160 80 453

Ook interessant voor u