EOS container

EOS kennissessie bij VNAB in Rotterdam

Coassurantie

Save the date: kennissessie over energieopslagsystemen 15 mei 2024

18 mrt 2024 1 minuut

Avéro Achmea staat voor waardevol advies. In een toekomstbestendige samenleving waarin veilig werken en duurzame innovatie een belangrijke plek hebben. Samen met relaties en strategische partners werken wij continu aan grote maatschappelijke vraagstukken op het gebied van ondernemen en duurzaamheid. Waarbij risicogestuurd advies centraal staat. En energieopslagsystemen (EOS) voor ondernemers de volgende stap naar een duurzame toekomst zijn.

Uitnodiging EOS kennissessie woensdagmiddag 15 mei 2024
Tijdens deze kennissessie over energieopslagsystemen vertellen we u meer over de werking, de voordelen en de risico’s van EOS. En gaan we in op verschillende preventie-oplossingen die wij bieden om deze verduurzaming verzekerbaar te houden.


  • Wanneer: 15 mei 2024
  • Voor wie: speciaal voor u als sluiter coassurantie Brand
  • Waar: VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Boompjes 251, Rotterdam


Energieopslagsystemen nodig voor het slagen van de energietransitie
Door de vele politieke en beleidsmatige afspraken over de klimaatdoelstellingen is de noodzaak om duurzame energie op te slaan sterk toegenomen. Dit zal in de komende jaren waarschijnlijk alleen nog maar verder toenemen. Zeker als we met de energietransitie naar de volgende fase willen. Energieopslagsystemen zijn hier een noodzakelijk onderdeel van. En nodig om een duurzame, betrouwbare en betaalbare energievoorziening te realiseren.

U ontvangt binnenkort een uitnodiging van uw accountmanager
Wilt u ook aanwezig zijn bij onze EOS kennissessie bij het VNAB in Rotterdam? Houd woensdagmiddag 15 mei dan alvast vrij in uw agenda. De uitnodiging ontvangt u binnenkort per e-mail van uw accountmanager. 

Ook interessant voor u