Even voorstellen: onze Voorzie consultants

Voorzie consultancy wordt aangeboden door onze consultants Arno en Gerard. Zij hebben jarenlange ervaring in het werkveld en ondersteunen adviseurs bij het uitstippelen van hun koers voor de toekomst. 

Arno Brons - Managing Consultant Voorzie 

Arno Brons is managing consultant bij Voorzie en trainer bij Avéro Achmea, managementcoach én docent communicatie en gedrag PLD aan de Universiteit Twente. Arno stond aan de wieg van het consultancy- en trainingsprogramma Voorzie en diverse opleidingen binnen Risicomanagement. Arno heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het begeleiden van ondernemers en adviseurs bij de transitie die zij door willen maken. Zijn overtuiging: “Onze wereld verandert in hoog tempo en jezelf blijven ontwikkelen is een belangrijke voorwaarde voor succes.”

Gerard Rooks - Senior Consultant Voorzie

Risicomanagement loont
"Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed. Voorzie biedt een fantastisch programma om daarbij te begeleiden. Het is mooi om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan de inzichten van de adviseur en zijn of haar medewerkers. In deze snel veranderende wereld komt er veel op hen af. Het is mijn passie om samen met hen op zoek te gaan naar talenten en drijfveren en zodoende naar effectiviteit. Zo dragen we bij aan het duurzame succes van onze partners in business. Ik ben er trots op dat ik Senior Consultant en trainer bij Voorzie mag zijn."