Uw business is maatwerk
Samen vernieuwen, ontwikkelen en aanpakken om toekomstgericht te ondernemen

Inspelen op de veranderingen van morgen

Voorzie ondersteunt met het uitstippelen van uw koers voor de toekomst

De verzekeringsbranche verandert snel. Dit komt door nieuwe wetgeving, gedrag van de klant en nieuwe technologie. Bedrijven zijn op zoek naar hun toegevoegde waarde voor de klant. Daarom ontwikkelde Avéro Achmea het trainings- en consultancyprogramma ’Voorzie’. Een trainings- en consultancyprogramma dat zich richt op het concreet maken van leiderschap en toekomstgericht ondernemen.

Met ons ervaren team van consultants laten we nieuwe kansen en uitdagingen in de business zien en hoe u daar op in kunt spelen. Daarmee geven we samen invulling aan de waarde van advies. Dit doen we met ons innovatieve programma Voorzie. Zo helpt Voorzie u toekomstgericht en proactief te ondernemen. Zodat u voorop kunt (blijven) lopen.

  • U ontvangt een programma op maat
  • U kunt meteen aan de slag met concrete plannen
  • U kiest uit innovatieve trainingen en opleidingen

Altijd op de hoogte

Voorzie

Consultancy

Voorzie ondersteunt adviseurs bij het uitstippelen van hun koers voor de toekomst. Opgehangen aan thema' s en voor elke adviseur op maat samengesteld. Want geen enkele adviseur is hetzelfde. We gaan samen aan de slag met de verschillende thema' s die u en uw onderneming raken. Zo helpt Voorzie u toekomstgericht te ondernemen.  

Opleidingen

Met ons ervaren team van consultants helpen we intermediaire organisaties met hun koers voor de toekomst. We laten kansen in de business zien en hoe deze daadwerkelijk te benutten zijn. Dat doen we door de inzet van innovatieve programma’s, opleidingen of 1 van onze andere instrumenten. Daarmee geven we samen invulling aan de waarde van advies. Nu. En in de toekomst.

Over Voorzie

Arno en Gerard, de consultants van Voorzie, helpen adviseurs met hun koers voor de toekomst. Een ervaren team van professionals met een gemeenschappelijke passie: u helpen om voorop te lopen in uw business.

Arno Brons - Managing Consultant Voorzie 
"Ik heb Voorzie de afgelopen jaren zien ontwikkelen en daar ben ik trots op. We hebben vanaf het begin het verschil kunnen maken bij de adviseur, maar waren ondertussen ook in staat om kritisch naar onszelf te kijken en mee te veranderen met de wens van de adviseur. Nog steeds haal ik dagelijks veel voldoening uit het begeleiden van ondernemers bij de transitie die zij doormaken. Ieder traject, iedere ondernemer en iedere organisatie is anders, dat verveelt nooit."
arno.brons@achmea.nl  
06 104 884 30 
LinkedIn

Gerard Rooks - Business Consultant Voorzie
"Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed." Voorzie biedt een fantastisch programma om daarbij te begeleiden. Het is mooi om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan de inzichten van de adviseur en zijn medewerkers. In deze snel veranderende wereld komt er veel op hen af. Het is mijn passie om samen met hen op zoek te gaan naar talenten en drijfveren en zodoende naar effectiviteit. Zo dragen we bij aan het duurzame succes van onze partners in business. Ik ben er trots op dat ik Business Consultant Voorzie mag zijn."
gerard.rooks@achmea.nl   
06 224 09 096 
LinkedIn