Cyber Assessment

Kom snel te weten hoe goed de beveiliging van een organisatie is

Cyber Assessment

Snel inzicht in de informatiebeveiliging binnen een bedrijf

  • Duidelijk rapport met aanbevelingen en verbeterpunten
  • Ook beleid, processen en medewerkers worden gemeten
  • Praktisch advies van onafhankelijke cybersecurity specialisten
Informatiebeveiliging gaat verder dan techniek. Beleid, organisatie, medewerkers én techniek zijn allemaal onderdeel van de beveiliging. De informatiebeveiliging van een bedrijf is zo sterk als de zwakste schakel. Met een Cyber Assessment van ThreadStone, komt u er snel achter welke risico’s een bedrijf loopt. En of de informatiebeveiliging goed genoeg is.

Uw advies is relaties veel waard. Ook als het gaat over het online beschermen van hun bedrijf

De kans dat uw relatie in de toekomst door een cyberincident getroffen wordt, neemt alleen maar toe. Het is niet meer de vraag óf uw relatie getroffen wordt, maar wanneer en wat dan de impact is. Als een ondernemer zich bewust is van de risico’s en de impact, kan hij of zij maatregelen treffen en de financiële schade beperken. Een uitgelezen kans om uw relatie te wijzen op cyberrisico’s. En de kansen om een cyberincident te verkleinen.

Samen met een expert bepaalt een ondernemer dreigingen, risico’s en mogelijke kwetsbaarheden

Uw relatie neemt samen met een expert van ThreadStone de totale informatiebeveiliging onder de loep. Van data en systemen tot personeel en beleid. Uw relatie ontvangt daarna een duidelijk rapport met de uitslag en adviezen. Die kennis helpt om de juiste verbeterstappen te zetten.

Wij werken samen met ThreadStone

ThreadStone startte in 2014 met een belangrijke missie: het internet veiliger maken. Zowel voor kleine als grote mkb-organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen. De zelfontwikkelde oplossingen levert ThreadStone vanaf servers in Europa. ThreadStone is een 100% Nederlandse organisatie.

Maak nu een afspraak voor een Cyber Assessment

Voor deze dienst werken we samen met onze partner ThreadStone. U sluit de overeenkomst met ThreadStone. Avéro Achmea bemiddelt hierin. Ook verloopt de verdere communicatie tussen u en ThreadStone. 

Hoe werkt het?

1. Vul het formulier in. Dit kan uw relatie als ondernemer zelf doen. Of samen met u als adviseur. Vult u als ondernemer het formulier zelf in? Laat ook weten of we uw adviseur op de hoogte mogen stellen.
2. Binnen 1 werkdag neemt een expert van ThreadStone contact met de ondernemer op om de situatie door te spreken.
3. De ondernemer krijgt per e-mail een offerte van ThreadStone.
4. Gaat de ondernemer akkoord met de offerte, dan komt er op afspraak een specialist van ThreadStone bij u langs om de situatie te onderzoeken. Hij of zij loopt de hele informatiebeveiliging met de ondernemer door.
5. Na afloop van de analyse krijgen de ondernemer en zijn IT-verantwoordelijke uitleg en advies van de specialist. Naar wens kunt u als adviseur ook aansluiten bij dit gesprek. Uw relatie ontvangt het rapport om na te lezen.
6. Tot slot ontvangt de ondernemer een factuur van ThreadStone.

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Vul uw gegevens in:

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe u kunt afmelden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om uw privacy te beschermen en respecteren.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een Cyber Assessment inzetten?

Bedrijven worden steeds digitaler en veel processen verlopen online. Dit biedt veel kansen, maar vergroot ook de risico’s op een cyberincident. En zo’n incident kan grote gevolgen hebben: denk aan reputatieschade en financiële schade. Met een Cyber Assessment van ThreadStone komt u snel te weten hoe goed uw beveiliging is. De Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid (BIV) van systemen en data komt aan bod. Ook gaat u op detailniveau in op de informatiebeveiliging van uw organisatie en hoe u zich weerbaarder maakt. Hierbij gaat het niet alleen om techniek. De vragen van het onderzoek zijn gebaseerd op de ISO27001-normering. Soms blijft de vragenlijst achterwege en krijgt u meteen advies op basis van de dreiging en risico’s. 

U krijgt praktisch advies van specialisten
Met dit advies kunt u direct aan de slag. 

U kunt aantonen dat uw informatiebeveiliging op orde is
Dat geeft u rust. Vooral na de strengere regels rondom AVG.

Voor welke bedrijven is het Cyber Assessment bedoeld?

De risico-analyse is geschikt voor elke organisatie. 
Voor organisaties groter dan 250 FTE is de risico-analyse het beste inzetbaar op afdelings­niveau.

Wie vanuit mijn organisatie hoort aanwezig te zijn bij het Cyber Assessment? 

Belangrijkste is dat het hogere management/directie aanwezig is. 
Daarnaast is het belangrijk dat de IT-verantwoordelijke en HR-verantwoordelijke aanwezig zijn. Bij grotere organisaties is het handig als ook de verantwoordelijke voor facilitaire zaken aan tafel zit.

Kunnen mijn eigen IT’ers ook een Cyber Assessment uitvoeren? 

Het uitvoeren van een Cyber Assessment is een specialisme. De experts van ThreadStone doen niets anders. Zij zijn gespecialiseerd in informatiebeveiliging. Veel IT’ers hebben deze specialistische kennis niet.

Hoe lang duurt een Cyber Assessment?

De expert van ThreadStone is ongeveer 3 uur bij uw organisatie op locatie aanwezig. Alle betrokken personen horen aanwezig te zijn bij het onderzoek in dat dagdeel.

Wat kost een Cyber Assessment?

De kosten voor een Cyber Assessment beginnen vanaf € 895 exclusief BTW. De kosten zijn afhankelijk van uw situatie. ThreadStone maakt voor u een passende offerte voor uw situatie. De eventuele kosten voor de te nemen maatregelen zijn daarbij niet meegenomen. Uw adviseur helpt u graag verder bij het aanvragen van een offerte voor een Cyber Assessment.