CyberZeker 

Oplossingen voor digitale veiligheid van uw relaties

CyberZeker

Help uw relaties veiliger ondernemen

Cybercrime is 1 van de grootste risico’s voor mkb’ers. Met inzicht in cyberrisico’s en maatregelen helpt u uw relaties om zoveel mogelijk schade te voorkomen. Gaat het toch mis? Dan zijn uw relaties goed verzekerd met onze Cyberverzekering. En staat het cyberteam 24/7 voor ze klaar.

De voordelen van CyberZeker

  • Compleet pakket: diensten om schade te voorkomen en de verzekering voor als het toch misgaat
  • Snel risico’s in kaart brengen met de gratis checklist
  • Incidentrespons: zo kan de ondernemer snel weer verder met zijn bedrijf

CyberZekerdiensten 

Voor wie is dit bedoeld?

Ieder bedrijf kan te maken krijgen met de risico’s van cybercrime. De Cyberverzekering en diensten zijn bedoeld voor alle bedrijven.

Veelgestelde vragen

Wat is cybersecurity? 

Gegevens, bedrijfsnetwerken en ICT-oplossingen beschermen tegen schadelijke aanvallen

Een medewerker die een USB-stick met vertrouwelijke informatie kwijtraakt. Een technische storing of DDoS-aanval die systemen platlegt. Hackers die uit baldadigheid inbreken in beveiligde netwerken. Of heel doelbewust privacygevoelige informatie verspreiden, vernietigen of er losgeld voor eisen. Zomaar een paar voorbeelden van cyberincidenten. Jaarlijks krijgt zo’n 50% van bedrijven met meer dan 10 medewerkers ermee te maken.

Cybersecurity gaat over het beschermen van gegevens, bedrijfsnetwerken en ICT-oplossingen tegen schadelijke aanvallen. Of dat nu gaat over menselijke fouten, technisch falen of cybercrime. En dan vinden we verzekeren bij Avéro Achmea niet de enige manier om met cyberrisico’s om te gaan. We helpen uw relaties ook graag voorkomen dat het misgaat. En we geven oplossingen om de risico’s te beperken en de digitale weerbaarheid te vergroten.

Contact met een deskundige

Bel onze Commerciële Binnendienst als u vragen heeft 058 297 97 10. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl