Thema cybersecurity
Relevante informatie voor adviseurs

Cybersecurity

Help uw relaties veiliger ondernemen

Uw advies is relaties veel waard. Ook als het gaat over het online beschermen van hun bedrijf. Juist in deze digitale tijd die kansen, maar ook risico’s met zich meebrengt. Denk aan phishingmails, medewerkers die per ongeluk klantgegevens lekken. Of hackers die met een DDoS-aanval doelbewust een bedrijf platleggen. Help uw mkb-klanten veiliger ondernemen en digitale weerbaarheid vergroten. Onze CyberZeker tips en oplossingen helpen u daarbij.

Wat is cybersecurity?

Gegevens, bedrijfsnetwerken en ICT-oplossingen beschermen tegen schadelijke aanvallen

Een medewerker die een USB-stick met vertrouwelijke informatie kwijtraakt. Een technische storing of DDoS-aanval die systemen platlegt. Hackers die uit baldadigheid inbreken in beveiligde netwerken. Of heel doelbewust privacygevoelige informatie verspreiden, vernietigen of er losgeld voor eisen. Zomaar een paar voorbeelden van cyberincidenten. Jaarlijks krijgt zo’n 50% van bedrijven met meer dan 10 medewerkers ermee te maken.

Cybersecurity gaat over het beschermen van gegevens, bedrijfsnetwerken en ICT-oplossingen tegen schadelijke aanvallen. Of dat nu gaat over menselijke fouten, technisch falen of cybercrime. En dan vinden we verzekeren bij Avéro Achmea niet de enige manier om met cyberrisico’s om te gaan. We helpen uw klanten ook graag voorkomen dat het misgaat. En we geven oplossingen om de risico’s te beperken en digitale weerbaarheid te vergroten.

Welke oplossingen hebben wij voor het mkb?

Met inzicht in cyberrisico’s en maatregelen helpt u uw relaties om zoveel mogelijk schade te voorkomen.