Met Cyberdiensten veilig online ondernemen

Cybersecurity

Help uw relaties veiliger online ondernemen met onze Cyberdiensten

16 mei 2022 2 minuten

De kans dat uw relatie in de toekomst door een cyberincident getroffen wordt, neemt alleen maar toe. Het is niet meer de vraag óf uw relatie getroffen wordt, maar wanneer en wat dan de impact is. Als een ondernemer zich bewust is van de risico’s en de impact, kan hij of zij maatregelen treffen en de schade beperken. Een uitgelezen kans om uw relatie te wijzen op cyberrisico’s.

Uw relaties ook zonder cyberkennis adviseren over cyberbeveiliging 
Zeker in deze digitale tijd, die kansen maar ook risico’s met zich meebrengt. Zoals phishingmails waardoor medewerkers per ongeluk klantgegevens lekken. Of hackers die met een DDoS-aanval doelbewust een bedrijf platleggen. Met onze Cyberdiensten helpt u uw mkb-klanten veiliger ondernemen en hun digitale weerbaarheid vergroten. Zonder dat u hier zelf specialistische cyberkennis voor nodig heeft. Onze partner ThreadStone biedt u en uw relatie namelijk deskundige ondersteuning.

Met onze Cyberdiensten verkleint uw relatie de kans op een cyberincident
Samen met onze partner ThreadStone bieden we 2 Cyberdiensten aan.

1. Een Cyber Assessment
Hiermee komt u er snel achter welke risico’s een bedrijf loopt. En of de informatiebeveiliging goed genoeg is. Informatiebeveiliging gaat namelijk verder dan techniek. Beleid, organisatie, medewerkers én techniek zijn allemaal onderdeel van de beveiliging. Wilt u meer weten over deze dienst? Of samen met uw relatie een afspraak plannen voor een Cyber Assessment? 

Lees meer over een Cyber Assessment

2. Een Hacktest
Hiermee weet uw relatie wat hij of zij kan verbeteren of nog moet aanpassen om systemen veiliger te maken. Criminelen en hackers worden steeds innovatiever, brutaler en professioneler. Het is niet meer de vraag óf uw relatie getroffen wordt, maar wanneer en wat dan de impact is. Als een ondernemer zich bewust is van de risico’s en de impact, kan hij of zij maatregelen treffen en de financiële schade beperken. Wilt u meer weten over deze dienst? Of samen met uw relatie een afspraak plannen voor een Hacktest? 

Lees meer over een Hacktest

Vraag eenvoudig een Cyberdienst aan samen met uw relatie
U vraagt via de speciale Cyber Assessment of Hacktest pagina eenvoudig een cyberdienst aan. Dit kunt u samen met uw relatie doen. Of uw relatie vraagt zelf een Cyberdienst aan via onze website. Wij vragen uw relatie dan om toestemming om u ook te informeren over deze aanvraag. Zo bent u op de hoogte. En kunt u samen afspraken maken over uw rol en uw advies. 

Voor onze Cyberdiensten werken we samen met onze partner ThreadStone
ThreadStone startte in 2014 met een belangrijke missie: het internet veiliger maken. Zowel voor kleine als grote mkb-organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen. Uw relatie sluit de overeenkomst met ThreadStone. Avéro Achmea bemiddelt hierin. Wij ontvangen geen vergoeding voor deze bemiddeling. Ook verdere communicatie verloopt tussen ThreadStone en uw relatie.

Wilt u meer weten over deze Cyberdiensten? Neem dan contact op met uw accountmanager
Hij of zij helpt u graag. Ook kunt u de speciale Cyber Assessment of Hacktest pagina bekijken voor meer informatie.

Ook interessant voor u