Qua Financiën Services

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. In het onderstaande document geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

advieskeuze-keurmerk
Qua Financiën Services

Adres

Heerlenstraat 4
1324ME Almere

Contact

020-4192729

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 12:00
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Tim van der Kuijl is een zeer deskundig financieel adviseur, die in staat is gebleken een zo gunstig mogelijk overbruggingskrediet voor mij aan te vragen. Bovendien is hij uiterst vriendelijk en betrokken.
star_full star_full star_full star_full star_full
Paul
21 aug 2023
Tim van Qua Financiën heeft ons ontzettend goed geholpen bij het regelen van onze hypotheek. Hij denkt continu mee, is altijd goed te bereiken, is adequaat en snel & zet telkens extra stappen om alles geregeld te krijgen. Hij schakelt telkens op het juiste moment en zorgde er bij ons voor dat een bepaalde constructie die eerst lastig leek toch is geaccepteerd. Veel lof en dank voor alle hulp en goede adviezen!
star_full star_full star_full star_full star_full
Ydwer
7 jun 2022
Begon goed, eindigde teleurstellend. Via een makelaar bij hun terecht gekomen. Meteen een gesprek gehad. Aangegeven wat de plannen waren en de adviseur ging daar in mee of gaf een alternatief. Nodige info werd verstuurd via het internet wat lekker makkelijk was. Voorkeur van de adviseur lag bij *****. Er werd snel afgesproken om dingen te tekenen of door te nemen. Omdat ik nervous was vaak contact gehad tijdens het wacht op de goedkeuring. In deze periode ging ik veel bijlezen en leerde ik dingen die mij niet waren verteld of niet had opgemerkt. Na de goedkeuring werd het contact minder. Op het laatst tot 3 keer aan toe contact gehad over de verdere service die zij aanbieden. Mijn inboedel en mijn hypotheek aftrek voor 2013 moest nog geregeld worden. Na 2 emails en 1 telefoon waarin gezegd werd dat het geregeld zou worden, heb ik het maar zelf gedaan. Mijn belastingaangifte voor 2012 zou ook geregeld worden. Maar gezien de communicatie op het laatste traject doe ik het ergens anders. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
28 dec 2012