Milo Maakt Mogelijk

Wij zijn Milo. Jouw partner om het maximale uit je hypotheek te halen. Jij werkt voor je hypotheek, maar werkt je hypotheek ook voor jou? Verhuizen, verduurzamen, verbouwen, verzilveren… Het is allemaal mogelijk. Milo staat tijdens het gehele proces aan je zijde en ontzorgt je volledig.

Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis van de regelgeving, helpen wij je verder. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de hypotheekmarkt. We zetten net dat stapje extra zodat je alles uit je hypotheek kan halen. Met Milo heb je een deskundige en betrouwbare partner aan je zijde en bereik je jouw financiële doelen.

Wij helpen jou aan een hypotheek die het best bij je past. We kijken naar jouw specifieke situatie én vergelijken ruim 40 geldverstrekkers voor je. Vervolgens ontvang jij onze bevindingen in een allesomvattend advies op maat. Zo ontzorgen we je volledig. Snel, duidelijk én overzichtelijk.

advieskeuze-keurmerk
Milo Maakt Mogelijk

Adres

Bilderdijklaan 23
5611NG Eindhoven

Contact

0880111811

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Het was een zeer prettig en duidelijk gesprek met uiteindelijk een heel goed resultaat. Een (verlenging) van een hypotheek met 30 jaar. Had al een hypotheek vanaf 2000. Het geeft me nu heel veel rust dat ik me daarover geen zorgen meer hoeft te maken.
star_full star_full star_full star_full star_full
Irene
6 mei 2024
Een hypotheek afsluiten brengt veel met zich mee. De adviseur zorgde ervoor dat wij het overzicht hielden en dat gaf rust. Toen de rente wat dalende was, probeerde hij voor ons als klant een zo laag mogelijke hypotheekrente te realiseren. Naast de hypotheek dacht hij mee over verzekeringen en heeft hij voor ons een draagplichtovereenkomst op kunnen stellen. Super fijn dat je eigen hypotheekadviseur dat kan doen, daar waar hij precies weet hoe onze financiële situatie eruit zag. Ook met Mayke hebben we fijn contact gehad. Ze checkte bijvoorbeeld steeds of alles m.b.t. de afwikkeling van de verzekeringen goed geregeld was. De communicatie liep altijd soepel en snel en dat is wat je wil in dit proces. Kortom: de dienstverlening van Milo Maakt Mogelijk is zeker aan te bevelen!
star_full star_full star_full star_full star_full
J.V.
24 apr 2024
Wat zijn wij blij met "Milo maakt mogelijk". De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd en begeleid met de aankoop van ons nieuwbouw huis en het afsluiten van een passende hypotheek. Hij legt alles duidelijk en helder uit en kijkt wat passend is. Wij hebben het contact altijd en nog steeds als erg fijn en persoonlijk ervaren. Het contact met de casemanagers van het kantoor is ook super, altijd een snelle reactie op een vraag en vriendelijke communicatie. Wij raden "Milo maakt mogelijk" zeker aan bij anderen. Zij hebben ons zeer goed geholpen en hebben ons een hoop zorgen uit handen genomen. Dank hier voor! Wessel en Natalia
star_full star_full star_full star_full star_full
Natalia
19 feb 2024